Atklāj jauna koncepta kafejnīcu SEB Eiro Cafe, lai veicinātu iedzīvotāju informētību par eiro

2013. gada 18.septembrī SEB banka sadarbībā ar "Baltic Restaurants Latvia" atklāj jauna koncepta kafejnīcu "SEB Eiro Cafe", kur līdzās iespējai ieturēt vieglu maltīti katram apmeklētājam ir pieejama noderīga informācija par eiro ieviešanu Latvijā.

"SEB Eiro Cafe" ir SEB bankas un ēdināšanas uzņēmuma "Baltic Restaurants Latvia" zīmola "Daily Cafe" pirmais kopīgais projekts un vienlaikus Latvijā unikāls kafejnīcas koncepts, kurā tiek apvienoti finanšu un ēdināšanas nozares uzņēmumu resursi, lai maksimāli ērtā un pieejamā veidā nodrošinātu iedzīvotājiem noderīgu informāciju par eiro ieviešanas procesu. Darba dienās apmeklētāji šeit varēs konsultēties arī ar SEB bankas konsultantu, savukārt ikvienam kafejnīcas apmeklētājam pie katra galda ir nodrošināta iespēja iegūt ar eiro saistītu informāciju īpaši aprīkotos planšetdatoros. "SEB Eiro Cafe" servēto ēdienu un dzērienu cenas jau tagad tiek norādītas divās valūtās – gan latos, gan eiro.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: "Līdzīgi kā rīta kafija, arī eiro jau ir ienācis mūsu ikdienā – uzņēmēji domā, cik daudz eiro būtu nepieciešams pieteikt bankā pirmajām janvāra nedēļām, lai norēķinātos ar klientiem, testē IT sistēmu pārveides un veic citus svarīgus priekšdarbus, lai Latvijas iedzīvotājiem pāreja uz eiro būtu ērta un bez lieka stresa. Veidojot jauno konceptu, sadarbībā ar Daily Cafe zīmolu, mēs tiecamies, lai šī ir vieta, kur ikviens iedzīvotājs var ienākt nobaudīt vieglu maltīti un uzzināt vairāk par aktuālajiem eiro ieviešanas jautājumiem, piemēram,  kas notiks ar naudas atlikumu kontā, uzkrājumiem, depozītiem. Pateicoties atsaucībai no mūsu partnera "Baltic Restaurants Latvia", SEB bankas klienti, maksājot ar SEB bankas karti "SEB Eiro Cafe" saņems 10% atlaidi visai kafejnīcas produkcijai.”

"Baltic Restaurants Latvia" direktors Aigars Kaugars: "Steidzīgajā ikdienas ritmā vairums cilvēku ir raduši apvienot patīkamo ar lietderīgo – parasti vienlaikus ar brokastu kafiju vai pusdienām lasām jaunākās ziņas vai sarīkojam lietišķu tikšanos. Sadarbībā ar SEB banku vēlamies nākt pretī šai vēlmei un informēt iedzīvotājus par šobrīd aktuālākajiem finanšu jomas jaunumiem, kas pašlaik nenoliedzami saistās ar eiro ieviešanu. Līdz ar SEB Eiro Cafe ir izveidota vēl viena stilīga, ērta un informatīvi piesātināta brokastošanas un pusdienas vieta Rīgas centrā."

Gan SEB banka, gan "Baltic Restaurants Latvia" ir pievienojušies uzņēmēju iniciatīvai "Godīgs eiro ieviesējs" un aktīvi iestājas par atbildīgu un iedzīvotājiem saprotamu pārejas procesu uz eiro, ko veicinās arī jaunatvērtā kafejnīca.

SEB Eiro Cafe darba laiks:

Pirmdiena – Piektdiena: 8.00-22.00

Sestdiena – Svētdiena: 9.00-22.00

SEB bankas konsultanta darba laiks:

Pirmdiena – Piektdiena: 10.00-18.00

Sestdiena – Svētdiena: Brīvdiena



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46812391sec.