Foto: Eiropa Hotel & Restaurant
Autors: Eiropa Hotel & Restaurant
Avots: Eiropa Hotel & Restaurant
Pazīstamais gardēdis Mihails Bulgakovs savā visslavenākajā romānā "Meistars un Margarita" sniedz lasītājam divas labas gastronomiskas pamācības. Pirmā – kā pavakariņot ar baudu, lutinot sevi un atzīt, ka maltītei ir visas tiesības tikt pieskaitītai pie augstās mākslas. Otrā – kādi dzērieni jāpasniedz pie katra ēdiena.
Piedāvājam Jums nobaudīt ēdienus no diženā rakstnieka slavenākajiem darbiem. Kā zināms Mihails Bulgakovs bija liels kulinārās mākslas cienītājs.
Reklāma
Zandarts, store pārklāta ar vēžiem, olas - kokot ar šampinjoniem, "prentanjē" zupa – visi šie kulinārās mākslas brīnumi tika pasniegti restorānā "Gribojedovs", kas atainots romānā "Meistars un Margarita". Tiks pasniegta arī slavenā uzkoda degvīnam no romāna "Turbinu dienas". Mūsu sadarbības partneri, kompānija «Liviko» piedāvās degvīna «Nemiroff» degustāciju.
Gastronomijas festivāls notiek no 28. augusta līdz 7. septembrim.
Vairāk informācijas šeit.
Alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.