Par godu Rīgas pilsētas svētkiem meklēs «Rīgas kūkas garšu 2015»

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem, AS "Rīgas Dzirnavnieks" kopā ar "Hercogs" mazniekmeistaru Edgaru Grāvīti aicina Rīgas labākos konditorus un šefpavārus piedalīties recepšu konkursā "Rīgas kūkas garša 2015" un radīt kūkas, kas vislabāk raksturotu mūsdienu Rīgas pilsētu. Šis ir īpašs recepšu konkurss, jo tiek meklēts labākais stāsts par Rīgu, ko šefpavāri un konditori izteiks garšā un kūkas noformējumā.

Edgars Grāvītis, "Hercogs" maizniekmeistars: "AS "Rīgas Dzirnavnieks" ir Rīgas uzņēmums un tam ir senas miltu un to produktu ražošanas tradīcijas, ar ko tas lepojas. Tādēļ radās ideja uzsākt jaunu tradīciju un speciālā recepšu konkursā noteikt Rīgas kūkas garšu. Kāpēc gan nepastāstīt par Rīgu ar garšas baudījumu?! Katra kūka būs mūsu pašu restorānu, viesnīcu, konditoriju un kafejnīcu radīti mazi stāsti par Rīgu, kas kopā savīsies vienā lielā leģendā par mūsu galvaspilsētu."

Līdz 31.jūlijam receptes ar bildēm var sūtīt uz [email protected]. Augusta sākumā labākie kūku stāsti par Rīgu klātienē sacentīsies finālā, kurā ikviens varēs nobalsot par labāko kūku stāstu par Rīgu. Savukārt 16. augustā Rīgas svētku ietvaros uzvarētāja kūka tiks pasniegta Rīgas atslēgu turētājiem.

Par tradīciju ir kļuvušas AS "Rīgas Dzirnavnieks" maizniekmeistara Edgara Grāvīša rīkotās "Hercogs" kūku un maizes meistarklases, kuras notiek par godu dažādiem svētkiem un notikumiem Latvijā, un popularizējot mājās gatavošanas tradīcijas.

AS "Rīgas Dzirnavnieks" ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā ar ilgām miltu ražošanas tradīcijām. Uzņēmums ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus - visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem "Herkuless", "Hercogs" un "Īsta saimniece".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5152359sec.