Vidusjūras atmosfēra pašā Rīgas sirdī

Aizvien straujāk tuvojas garie rudens vakari, no kuriem aizbēgt piedāvā restorāns "Granada". Jau 4.septembrī oficiāli savas durvis vērs Vidusjūras valstu tematikai veltīts restorāns, īpaši izceļot Spānijas Andalūzijas reģionu. Paslēpts no ikdienas steigas, restorāns atrodas pašā Rīgas centrā – Brīvības ielā 68.

Restorāna īpašnieks spānis Alans Asam par Latviju kā vietu, kur atvērt restorānu viņš saka: "Rīga ir viena no Eiropas kultūras pērlēm. Tā ir skaista, šarmanta un daudzpusīga, kas mani arī apbūra, tieši tādēļ, arī nolēmu Rīgu izvēlēties par savām jaunajām mājām un atvērt šeit restorānu, radot Andalūzijas gaisotni tepat Rīgas sirdī."

Neatņemama šī restorāna daļa ir netkārtojami flamenko, vēderdeju, tango un salsas priekšnesumi, kuri priecēs viesus arī atklāšanas pasākumā, kas notiks š.g. 4. septembrī. Vakara gaitā viesi tiks cienāti ar atspirdzinošiem dzērieniem un Vidusjūras uzkodām.

Restorānā katru dienu tiks piedāvāti Vidusjūras tematikai atbilstoši brokastu un biznesa pusdienu piedāvājumi un romantiskas vakariņas, bet piektdienu un sestdienu vakaros restorāna apmeklētāji tiks priecēti arī ar dažādiem priekšnesumiem un tematiskajiem pasākumiem.

Restorāna ēdienkartes daudzveidīgums ļauj tā apmeklētājiem ceļot laikā un telpā, izbaudot daudzveidīgu garšu buķeti. Restorāna viesi tiks lutināti ar Vidusjūras reģiona raksturīgākajiem ēdieniem, no kuriem daudzi tiek gatavoti jau vairāku gadsimtu garumā. Īpaši jāizceļ uz oglēm cepti un grilēti ēdieni, kā arī malkas krāsnī ceptās picas un tradicionālā maize. Tieši tradicionālā ar malku kurināmā krāsns, kas ir izbūvēta restorānā, šiem ēdieniem piešķir unikālu garšu. Ēdienkarte tiks mainīta atbilstoši sezonai, piedāvājot apmeklētājiem labāko, ko sniedz katrs gadalaiks.

Restorāns "Granada" piedāvā vairākas zāles vairāk kā 600m2 platībā un vienlaicīgi varēs apkalpot no 70 līdz 200 personām. Restorāns, ar savu austrumniecisko interjeru piedāvā rīkot arī privātus un korporatīvus pasākumus, nodrošinot īstas Vidusjūras sajūtas.

Restorāna īpašnieka plāni nākotnei ir ne tikai attīstīt restorānu, bet radīt Vidusjūras kultūras centru, kur pulcējas studenti, ģimenes, deju mīļotāji, biznesa partneri, lai patīkamā un brīvā gaisotnē radītu jaunas idejas un plānus.

Restorāns "Granada" atrodas Rīgā, Brīvības ielā 68. Darba laiki: P-Pk  8:00-24:00, S – Sv 10:00-24:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47143316sec.