Ir noskaidrots, kas cilvēkus dara laimīgus lidojuma laikā

Nesen tika veikts pētījums, kurā varēja noskaidrot, kas ir tas, kas lidojuma laikā cilvēkus iepriecina visvairāk. Aptauju veica „International Air Transport Association”, un, kā izrādās, cilvēka priekam neko daudz nemaz nevajag.

Viena no populārākajām aptaujāto cilvēku atbildēm bija „draudzīgs lidmašīnas personāls”. Kopumā aptaujāti tika vairāk kā 7000 cilvēku, un 23% atbildēja, ka viņu diena uzlabojās, jo lidmašīnas personāls bija laipns un profesionāls. Otra populārākā atbilde, kuru atzīmēja 21% aptaujāto, bija „regulāra elektronisko atgādinājumu saņemšana no lidsabiedrībām”.

Protams, mūsdienās daudzu cilvēku dzīve nav iedomājama bez eletroniskajām ierīcēm un interneta, tāpēc daudziem respondentiem svarīgi ir tas, lai lidmašīnā un lidostā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Tas varot uzlabot viņu ceļojuma pieredzi.

Ir skaidrs, ka ne vienmēr viss var būt tikai labi. Pētījuma gaitā tika pierādīts, ka cilvēks ir ļoti priecīgs, kad iegādājas aviobiļetes un kad nonāk lidostā. Taču tad prieki zūd, jo priekšā ir drošības pārbaudes. Daudzi cilvēki uzskata, ka esošajā sistēmā būtu nepieciešamas pārmaiņas. Neesot viegli visu laiku vilkt nost apavus, jostas un jakas. Kaitinoši ir arī elektroierīču izpakošana. Tāpat daudzi minēja, ka viņiem nepatīk gaidīt savu bagāžu lidojuma beigās.

Atgriežoties pie pozitīvā, lielākā daļa aptaujāto atzīst, ka garos lidojumos filmu skatīšanās ir viņu iecienītākā nodarbe. Tāpat daudzi labprāt visu laiku noguļ. Īsākos lidojumos cilvēku laimīgu dara grāmatu un žurnālu lasīšana, kā arī gulēšana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82379699sec.