Wizz Air ievieš pastiprinātus veselības aizsardzības un drošības pasākumus (video)

Wizz Air, Eiropas zaļākā lidsabiedrība un lielākais zemizmaksu pārvadātājs Centrāleiropā un Austrumeiropā, 2020. gada 29. aprīlī paziņoja, ka no 1. maija ievieš papildu higiēnas pasākumus, lai nodrošinātu klientu un apkalpju veselību un labsajūtu.

Lai nodrošinātu pasažieru un apkalpju veselības un labsajūtas saglabāšanu, saskaņā ar valdības noteikumiem Wizz Air īsteno jaunu kārtību, kas veicina fizisku distancēšanos iekāpšanas laikā un paaugstinātu tīrību salonā. Lidsabiedrības klientu un apkalpju veselības aizsardzības pasākumu ietvaros klientiem ir jāreģistrējas un visi pirkumi jāveic tiešsaistē, piemēram, jāsamaksā par papildu somām, lai samazinātu mazsvarīgu saskarsmi lidostā. Lidsabiedrība ļoti iesaka izmantot somu pašnodošanas kioskus, ja tādi ir, un paātrināto drošības pārbaudi lidostās, lai vēl vairāk uzlabotu fizisko distancēšanos pirms iekāpšanas. Lai censtos ierobežot iespējamās infekcijas izplatīšanos, pasažieri tiek lūgti ievērot jaunos fiziskās distancēšanās noteikumus gan iekāpšanas, gan izkāpšanas laikā.

Visās Wizz Air lidmašīnās HEPA filtri izfiltrē no salona gaisa 99,7 % vīrusu un baktēriju, taču gan apkalpei, gan pasažieriem visa lidojuma laikā būs jāvalkā maskas. Stjuarti katram pasažierim izsniegs dezinficējošas salvetes, savukārt, lai mazinātu fizisku saskarsmi, no salona ir izņemti žurnāli un pirkšanas laikā lidmašīnā tiek veicināti bezkontakta maksājumi. Lidojumos ar atbilstīgu slodzes koeficientu apkalpe ievēros pasažieru izretošanu pa salonu.

Wizz Air turpinās ievērot stingru ikdienas tīrīšanas grafiku visam strādājošajam avioparkam ar visas lidmašīnas dezinficēšanu pa nakti saskaņā ar oficiālajām vadlīnijām. Wizz Air ir izlaidis paskaidrojošu videofilmu ar jaunās kārtības kopsavilkumu, kur pievērsta uzmanība galvenajiem ieviestajiem pasākumiem. Videofilmu var noskatīties šeit.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi komentēja: "Pasažieru un apkalpju veselība un labsajūta Wizz Air vienmēr ir bijusi ārkārtīgi svarīga. Tā kā mēs pārvadājam arvien vairāk pasažieru un paplašinām darbību, mūsu īstenotie aizsardzības pasākumi nodrošinās vislabākos iespējamos sanitāros apstākļus. Mēs aicinām klientus noskatīties mūsu jauno videofilmu, lai iegūtu plašāku informāciju par jaunajiem veselības aizsardzības un drošības pasākumiem. Mēs esam pārliecināti, ka Wizz Air jaunā veselības aizsardzības kārtība palīdzēs pasažieriem labāk justies, ceļojot ar mums, jo mēs turpinām apmierināt savu klientu vajadzības — tagad ar pastiprinātiem higiēnas pasākumiem."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17762589sec.