airBaltic veiks papildu lidojumu no Baku un Frankfurtes

Pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada 11. maijā  izpildīs papildu speciālo reisu turp un atpakaļ maršrutā Rīga–Baku–Frankfurte–Rīga. Biļetes būs iespējams iegādāties uz katru lidojuma segmentu, kā arī no Baku uz Rīgu caur Frankfurti.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Lūdzam ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ja vēlaties ceļot no Rīgas, jums jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar airBaltic lūdzam konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par jūsu tiesībām ceļot.

airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

7. maijā Latvijas valdība pieņēma lēmumu pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi airBaltic iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 2020. gada 17. maijam ir apturēti.

Ar pasažieriem, kuru biļešu rezervācijas ietekmēs šīs izmaiņas, lidsabiedrība sazināsies personīgi, nosūtot e-pastu un piedāvājot ceļošanas alternatīvas. airBaltic klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ mēs iesakām sazināties ar airBaltic tikai tad, ja jūsu lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama mūsu uzmanība, sasniegt airBaltic vispirms. Aktuālā ceļojumu informācija ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.

Šobrīd airBaltic turpina piedāvāt tās klientiem čarterlidojumus un kravu lidojumus, kurus iespējams pieteikt uzņēmuma mājaslapā.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 55 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic veic lidojumus ar 22 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22207522sec.