10 populārākie maršruti, uz kuriem no Latvijas ceļo ar autobusu

Transporta nozare nemitīgi attīstās un tiecas uz "ātrāk, ērtāk, lētāk", ļaujot ceļotājiem izvēlēties sev tīkamākos veidus, kā doties uz saviem iecerētajiem ceļojumu galamērķiem. Autobusi joprojām ir visai iekārots pārvietošanās veids arī starptautiskajos maršrutos. Par to liecina Autobusu kompānijas Ecolines plašais uzņēmuma autobusu parks, kas sastāv no vairāk nekā 200 autobusiem.

Ceļotāji atzinīgi novērtē komfortablos un drošos braucienus un pirmie 2019. gada trīs mēneši iezīmē pieprasītāko galamērķu tendences.

Top 10 Ecolines galamērķi 2019. gada janvārī, februārī un martā:

1. Tallina

2. Viļņa

3. Sanktpēterburga

4. Maskava

5. Каļiņigrada

6. Kauņa

7. Varšava

8. Berlīne

9. Kijeva

10. Minska

Visi starptautiskie maršruti tiek veikti ar Neoplan, MAN vai Setra autobusiem, kas pēc Starptautiskās pārvadātāju asociācijas klasifikatora atbilst 4 zvaigznēm.

Maršrutos, kas pārsniedz 350 km attālumu, ir pieejamas stjuartes (retos gadījumos iespējami izņēmumi). Stjuartes reisa laikā seko kārtībai autobusa salonā, palīdz pasažieriem ar autobusa aprīkojumu, piedāvā dažādas uzkodas, aukstos un karstos dzērienus.

Pasažieru ērtībām, autobusos ir palielināts attālums starp krēslu rindām, autobusi ir aprīkoti ar gaisa kondicionieri, piekļuvi internetam ( WiFi ), ķīmisko tualeti, elektrības rozetēm (220V) un multimediju ekrāniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10970497sec.