«Stena Line» pārceļas uz Stokholmas Norvik ostu

Prāmju kompānija Stena Line pārceļ savu darbību no Nīnashamnas prāmju termināla uz jaunuzcelto Stokholmas Norvik ostu. Terminālis tika oficiāli atklāts 9. novembrī plkst. 7.00, kad tur pirmo reizi piestāja kuģis Stena Flavia. Jaunais prāmju terminālis ir svarīga Stena Line paplašināšanās plāna daļa Baltijas jūrā, kas ietver arī divu jaunu un modernu prāmju izmantošanu, tādējādi par 30% palielinot prāmju kravu ietilpību maršrutā Nīnashamna-Ventspils 2021. gadā.  

Stena Line ir viena no vadošajām prāmju kompānijām pasaulē ar 18 prāmju maršrutiem Eiropā. Trīs no tiem darbojas Baltijas jūras reģionā. Stena Line nesen paziņoja par maršruta Nīnashamna-Ventspils paplašināšanu, 2021. gadā aizstajot esošos kuģus ar diviem lieliem un moderniem RoPax kuģiem, kas palielinās gan kravas, gan pasažieru ietilpību. Pārcelšanās uz Stokholmas Norvik ostu vēl vairāk palīdzēs nostiprināt pozīciju reģionā.

“Pārcelšanās uz jauno prāmju termināli ir svarīga mūsu paplašināšanās daļa Baltijas jūrā un ļauj mums turpināt augt kopā ar klientiem. Mēs sagaidām, ka janvārī sāks kursēt pirmais no diviem jaunajiem kuģiem, maršrutam pievienojot vēl 30% kravu ietilpību, saka Johans Edelmans, Stena Line tirdzniecības direktors Baltijas jūras ziemeļu reģionā.

Stokholmas Norvik osta ir pavisam jauns roro un konteineru terminālis ar tiešu piekļuvi vienam no visātrāk augošajiem reģioniem Eiropā. Jaunais un modernais prāmju terminālis piedāvās efektīvus un ilgtspējīgus loģistikas risinājumus ar palielinātu jaudu un pārkraušanas noliktavu piestātnēm, kā arī jaudīgiem kombinētajiem savienojumiem ar pārējo Zviedriju.

“Pateicoties Stokholmas Norvik ostas stratēģiskajai atrašanās vietai, mūsdienīgai infrastruktūrai un lieliskām uzglabāšanas un kravas apstrādes iespējām, mēs esam radījuši pilnīgi jaunus priekšnoteikumus saviem klientiem. Mēs sirsnīgi sveicam Stena Line Stokholmas Norvik ostā. Mēs esam ļoti gandarīti par mūsu ilggadējo sadarbību un arī to, ka Stena Line izvēlējās pievienoties un darboties jaunākajā no moderni aprīkotajām, lielajām ostām Baltijas jūrā,” saka Johans Volēns, Stokholmas ostu mārketinga un pārdošanas vadītājs.

Par jauno prāmju termināli

Platība 12 hektāri

525 metrus garas piestātnes

200 000 vienību gadā

142 treileru stāvvietas

ITS — inteliģentā transportēšanas sistēma

4000 m2 pārkraušanas piestātņu noliktavas

Par maršrutu Nīnashamna-Ventspils:

Kopš Stena Line 2012. gadā iegādājās prāmju maršrutu starp Nīnashamnu Zviedrijā un Ventspili Latvijā, tā ir vairāk nekā divkāršojusi savu darbību no viena kuģa un 10 atiešanas reizēm nedēļā līdz pašreizējam grafikam, kurā ir divi kuģi un 24 atiešanas reizes nedēļā.

8,5 stundu ilgais jūras šķērsošanas laiks ir ātrākais jūras ceļš starp Zviedriju un Baltijas valstīm. Maršruts ir populāra izvēle gan transportēšanas, gan tūrisma jomā, un tā ir būtiska piegādes līnija gan apstrādes rūpniecībai, gan celtniecībai Zviedrijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15409493sec.