Padomi labu fotogrāfiju uzņemšanai atrodoties uz kruīza kuģa

Suvenīri un fotogrāfijas ir tās lietas, kas mums paliek pēc lieliskā atvaļinājuma. Tāpēc arī suvenīriem ir jābūt patiešām tādiem, kas raksturo ne tikai  vietu, kurā biji, bet arī stāstu un piedzīvojumus, kas notika atvaļinājuma laikā. Arī fotogrāfijām ir būtiska nozīme. Ja tev šķiet, ka atrodoties uz ūdens par labām fotogrāfijām var aizmirst, tu maldies. Piedāvājam ieskatīties dažos knifiņos, lai tavas kruīza ceļojumu bildes izdotos tādas, lai tās būtu lielformāta drukas vērtas.

Iesaka Travelnews.lv un Conde Nast Traveler autore Me Ra Koh.

Tver mākoņus

Atrodoties uz kruīza kuģa, tev būs lieliski iespēja notvert ainavu no dažādiem augstiem. Pastaigā par kuģa stāviem un tu redzēsi, kā mainās ainavas izkārtojums. Kadrā ķer ēnas, jo tās palīdz izteikt kadra emocijas.

Atceries par detaļām

Ne tikai ainavas, bet arī detaļas ir svarīgas. Es pat teiktu – unikālas, jo detaļas ir darbības tuvplāns, kas sniedz pietuvinātu priekšstatu par vidi, kurā atrodies.

Parādi ēdienu tuvplānā

Ēdiens vienmēr ir ceļojumu dienas kārtībā. Fotografēšanā vienmēr izmanto tādu leņķi, lai ēdiens izskatītos lielāks, nekā patiesībā ir. Ja tuvplānā būs redzama, piemēram, katra dārzeņu smalkā rieva, tad garantēts, ka bilde ir izdevusies.Visbiežāk labākās ēdiena fotogrāfijas izdodas, ja to fotogrāfē no sāna, kadrā parādoties šķīvja vai bļodas malai.

Ķer procesu

Ja tev ir iespēja, fotogrāfē ēdiena gatavošanas procesu. Tas ir process, kurā šķīdīs emocijas un izcelsies pavāra meistarība.

Iemūžini kruīza apkalpes locekļus

Tieši šie apkalpes cilvēki rūpējas, lai tavs atvaļinājums ir izdevies. Iemūžini viņus, lai pēc atvaļinājuma, kad skatīsies foto albumu atcerētos ikvienu labo vārdu un patiesi silto smaidu.

Grupē krāsas

Spēlējies ar krāsām, kārto tos pēc toņiem un tu redzēsi, cik lieliski kadri rodas.Tiecies arī pēc figūrām un svītrām, kas tavus foto attēlus radīs izteiksmīgus.

Veido kompozīcijas

Veidojot kadru kompozīcijas, neaizmirsti par sevi. Piemēram, stāvi labajā malā tā, lai kreisajā pusē paveras kalnu vai saulrietu skati.Šī visiem zināmā kompozīcija ir stabils foto hits jau daudzus gadus



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61736608sec.