«Vaidavas kauss» velomaratonā - sacensības visiem

2011.gada 12.jūnijā ar startu un finišu Apes mototrasē atkal notiks kalnu velosipēdu sacensības, kas pulcēs vairākus simtus dalībnieku no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Tas būs "Vaidavas Kauss MTB maratonā", kā arī vienlaicīgi "TREK PHILIPS MTB maratona 3.posms.

Dalībniekiem būs iespēja startēt vienā no trijām - Trek Philips" maratona (50-55 km) , "Sport 2000" pusmaratona (30-35 km) vai "Zaļā Josta" bērnu velosacensību - distancēm.

Garākās distances veicējiem, meistarīgākajiem un izturīgākajiem velosportistiem starts tiks dots 12.00. Maršruts izveidots gar Latvijas - Igaunijas robežu Kornetu virzienā, būs arī posms Igaunijas pusē.

Tiem, kuri izvēlēsieties braukt Sport2000 pusmaratonu, starts būs plkst.13.00. tajā nebūs tehniski sarežģītu posmu, tā būs piemērota ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam.

Sacensību laikā distancē būs vairāki ēdināšanas punkti, kur sportistus gaidīs atspirdzinoši dzērieni un uzkodas.

Bet 12.15 startēs paši jaunākie sportisti vecumā no 3 līdz 12 gadiem. Viņiem būs piemērots iecienītais "Zaļā josta" velobrauciens ar trases garumu no 200 m līdz 2 km. Šajās sacensībās balvas saņem itin visi mazie dalībnieki!

Pēc finiša tiks nodrošināts serviss - velomazgātava, pusdienas un atspirdzinoši dzērieni. Balvas labākajiem savās klasēs (kā parasti "TREK PHILIPS maratonā" un "Vaidavas Kausā") - būs daudz un vērtīgas...

Skatītājiem būs iespējas ne vien pavadīt un sagaidīt sportistus Apes mototrasē, bet arī uzmundrināt sportistus zīmīgākajos distances punktos: Vizlas kalnā (tur paredzēts starpfinišs), pie Peļļu mājām un pie Grūbes tilta.

Dalībniekus lūdzam uzmanīgi izlasīt sacensību nolikumu, kur atrodama informācija par pieteikšanās kārtību un dalības maksu (izdevīgāk pieteikties internetā līdz 8.jūnijam!)

Bez dalības maksas notiks bērnu sacensības. Tomēr arī bērnus sacensībām lūdzam reģistrēt iepriekš internetā vai Apes tūrisma informācijas centrā pa tel. 29439207 līdz 9.jūnijam!

Atbraucot sacensībās uz šo skaisto Ziemeļaustrumvidzemes stūri, jums ir iespēja pie reizes apceļot interesantākās Apes un Alūksnes novada , kā arī Dienvidigaunijas vietas!


Papildu informācija: www.mtb-maratons.lv

Sacensību organizatori: Jānis Baltaisbrencis 26542097; Mairis Levans 29249496; e-pasts: [email protected]

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57713389sec.