Jūlija pēdējā nedēļas nogalē notiks Baltijas kaitbordistu gaidītākais pasākums [1]

Vasaras karstākā mēneša noslēgumā, no 28. līdz 31. jūlijam, Ventspils pilsētas sērfa pludmalē norisināsies pozitīvu emociju piesātināts pasākums Kite Party 2011 - vienkopus pulcēsies Latvijas un kaimiņvalstu kaitbordisti, viņu draugi un atbalstītāji, kā arī aktīvās atpūtas cienītāji, lai kopīgi baudītu krāšņu kaitborda kokteili - sauli, jūru, viļņus un vēju!

Kite Party 2011 četru dienu garajā programmā ietilpst ne tikai sacensības četrās disciplīnās sieviešu un vīriešu konkurencē, bet arī aktivitātes ikvienam pasākuma apmeklētājam. Tie aktīvās atpūtas cienītāji, kuri vēlas apgūt kaitborda pamatus, tiek aicināti piedalīties teorētiskajos semināros un praktiskajās nodarbībās  pieredzes bagātu instruktoru pavadībā. Gan sportisti, gan viņu atbalstītāji tiek gaidīti vasarīgu ritmu caurstrāvotās pludmales ballītēs - „Kite Party” apmeklētāju kopā sanākšanās piektdienas un sestdienas vakarā, lai dalītos iespaidos par sacensībām, satiktu dvēseles biedrus vai vienkārši baudītu pozitīvu gaisotni lieliskā, stilīgu cilvēku kompānijā! Par muzikālo pavadījumu saulainās noskaņās rūpēsies Dj Chilayz, Mr. Šwan & Dj Dnipro.

Septiņu norises gadu laikā Kite Party ir izaudzis par Baltijas mērogā plašāko šī sporta veida pasākumu, turklāt šogad dalībniekus gaida pārmaiņas – Kite Party plānots daudz sportiskāks un azartiskāks nekā iepriekš. Tradicionāli pasākuma laikā notiks sacensības Freestyle un Wave disciplīnās, taču šogad arī Coarse race un Fun race disciplīnās. Turklāt, atšķirībā no citiem gadiem, Surf Pro Wave sacensības plānotas laika periodā no 26. jūlija līdz 31. jūlijam, jo veiksmīga šīs disciplīnas norise ir ļoti atkarīga no laikapstākļiem (precīza norises vieta un laiks tiks paziņots vismaz 24 h pirms sacensību atklāšanas). Burusports coarse race disciplīnā sportisti sacentīsies divās vecuma grupās ar atsevišķiem startiem race un twin-tip dēļiem. Savukārt nepiemērotu laika apstākļu gadījumā kaitbordistiem būs iespēja piedalīties Extremesports fun race disciplīnā, kur četru cilvēku komandai būs jāizpilda dažādas interesantas, ar kaitborda pamatelementiem saistītas stafetes.

«Vienkopus satikt  labākos un atpazīstamākos kaitbordistus ne tikai no Latvijas, bet arī kaimiņvalstīm mūsu tik īsajā vasarā nenākas bieži. Īpaši strādājam, lai aizraujoši un saturīgi dienas pavadītu ne tikai profesionāļi, bet arī tie „Kite Party” apmeklētāji, kas atbraukuši ķert saules starus, atpūsties pludmalē un just līdzi saviem favorītiem sacensībās. Arī pilsētas viesiem būs interesanti vērot, kā debesīs paceļas simtiem krāsainu kaitborda pūķu,» par gaidāmo pasākumu stāsta ilggadējais Kite Party organizators un pasākuma idejas autors Larss Āboliņš.  

Reģistrēties Kite Party 2011 sacensībām, semināriem un atpūtas pasākumiem, kā arī iegūt plašāku informāciju par pasākuma norisi ir iespējams mājas lapā www.kiteparty.lv.
Uz Kite Party 2011 aicina akvaparks Ventspils, atbalsta Ventspils dome un olimpiskais centrs Ventspils, Captain Morgan, Mynthon, Burusports, Surfpro, Extremesports, Aboards. Informē Radio 101, draugiem.lv un tvnet.lv.

Kite Party 2011 programma

28. - 31. jūlijs, Ventspils sērfa pludmale

28.jūlijs, ceturtdiena

11:00 - kaitborda seminārs iesācējiem
21:00 - chill pie ūdenspīpes, kite video un foto skatīšanās

29.jūlijs, piektdiena

9:30 - kaitborda seminārs iesācējiem
14:30 - sacensības
21:00 - Sun Set Chill Out ar Dj Chilayz

30. jūlijs, sestdiena

11:30 - sacensības
21:00 - Beach Party ar Mr. Šwan & Dj Dnipro
22:00 - Uzvarētāju apbalvošana

31. jūlijs, svētdiena

Rezerves diena sacensībām nepiemērotu laika apstākļu gadījumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 juule 07/20/2011 11:52 This is nice! ;)


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


1st-studio.com
,


Daugavkrasti
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4373889sec.