Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Turcijas labākās viesnīcas: TOP5 naktsmītnes tiem, kas naudu neskaita

Tūroperatora “Coral Travel” fantastiskā infotūre Turcijā, Antālijas piekrastē tuvojas noslēgumam – kopā apskatītas 30 viesnīcas, no kurām šoreiz gribētos izcelt piecas – tās, kuras var atļauties tikai tie cilvēki, kuri naudu atvaļinājumam nežēlo. Un, patiešām, šeit var atpūsties ļoti fantastiskās naktsmītnēs!

1. “Bayou Villas”

Pavisam nesen uzcelts villu komplekss pie “Lara Barut Collection” viesnīcas! Te patiesām ir padomāts par visu – skaistas, plašas guļamistabas, viesistaba, masāžas istaba, sauna! Un izeja pie baseina! Teritorija ir skaista, plaša, un pludmale turpat netālu, arī ļoti laba. Galvene naktsmītnes plusi – Lara atrodas tikai apmēram 15 minūšu brauciena attālumā no lidostas! Un villas ir pavisam jaunas – viesi vēl nav paguvuši apskādēt mēbeles!

2. “NG Phaselis Bay”

Ekskluzīva viesnīca tiem, kuriem patīk skaista daba, mierīga atmosfēra, skaists un pārdomāts interjers, kā arī gards ēdiens. Viesnīca atrodas netālu no Kemeras – kalnu ieskauta, ar skaistu, bet sīku akmeņu pludmali. Bet pats galvenais – tiešām pārdomāts interjers un jauka atmosfēra – tiem, kuriem ir laba gaume!

3. “Maxx Royal Kemer

Šobrīd dārgākā viesnīca Antālijas piekrastē. Atrodas netālu no Kemeras, bet “Max Royal” – šis zīmols komentārus neprasa! Ja nauda atvaļinājumam netiek žēlota, tad jādodas atpūsties tur. Un, ja naudas ir tiešām ļoti daudz, tad jāizvēlas nevis 100 kvadrātmetru plašie numuri, bet gan fantastiskās villas, kur ir viss, ko sirds kāro.

4. “Rixos Premium Belek

Viennozīmīgi šobrīd labākā “Rixos” zīmola viesnīca Antālijas piekrastē. Atrodas Belekā, apmēram 25 minūšu braucienā no lidostas. Liela plaša, istabiņas skaistas un gaišas, bet pašā nnaktsmītnē av garlaicīgi. Viss ir ir pārdomāts līdz pēdējam sīkumam.

5. “Calista Luxury Resort

Gaumīga viesnīca, kur pie interjera ir patiešām piedomāts. Sākot jau ar “Versache” paklāju lobijā. Te vēl kāds liels plus, ko noteikti novērtēs jauno futbolistu vecāki – šai viesnīcai ir sadarbība ar “PSG” Parīzē, jā, jā, to pašu komandu, kur spēlē leģendārais Lionels Messi. Šajā viesnīcā par papildus samaksu var savu atvasi nosūtīt uz futbola nometni, kur bērns trenēsies profesionāla trenera vadībā. Kā jau iepriekš minēts, sadarbībā ar “PSG”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40345597sec.