TOP 6 viesnīcas Melnkalnē atpūtai kopā ar ģimeni

Uz Melnkalni ceļojumā dodas aktīvi cilvēki – kuriem patīk pastaigāt, redzēt skaistus skatus, izbraukt jūrā un, protams, arī izbaudīt sauli un pludmali. Protams, daudzi dodas kopā ar ģimeni.

Tūroperatora “Coral Travel Latvia” organizētajā infotūrē Melnkalnē iepazinām daudz viesnīcu, un, domājot, kuras būtu piemērotākās atpūtai ar bērniem, diskutējot par redzēto, izveidojās šāds atpūtai ar ģimenēm draudzīgo viesnīcu TOP 6.

1. “Montenegro beach resort” 4*

Šī jauko 4* viesnīca atrodas Bečiči, un pusstundas mierīgā pastaigā var pa promenādi aizstaigāt līdz pat Budvas centram. Galvenā viesnīcas priekšrocība – tuvu pludmalei, un saules gultas ir iekļautas cenā.

2. "Iberostar Bellevue" 4*

Atrodas kājām ejamā attālumā līdz Budvas centram, un pavisam tuvu pludmalei. Viesnīcai ir milzīga teritorija, AI koncepts, un tur patiešām ir ļoti garda kafija un garšīgs ēdiens.

3. "Azul Beach resort" 4*

Ļoti jauka 4* viesnīca Melnkalnes pilsētā Ulcinj. Patālu gan no lidostas un Budvas, taču arī pati Ulcinj pilsēta ir tā vērta, lai to izstaigātu un iepazītu – nedaudz atgādina Turciju, bet dabas reljefs drīzāk atgādina Albāniju, kas ir turpat, vien dažu kilometru attālumā.

Pati viesnīca ir jauka, plaša teritorija, UAI koncepts, un tur nav garlaicīgi. Galvenās priekšrocības – smilšu pludmale, garda kafija un fantastiski garšīgs ēdiens!

4. "Millenium" 4*

Jauka ģimenes viesnīca pašā Budvā. Līdz centram un līdz pludmalei gan mazs strēķītis jāpaiet, taču šī viesnīca ir jauna, svaiga, un tajā patiešām ir patīkami uzturēties.

5. "Fagus" 4*

Ja vēlies dzīvot Budvā un apkārt redzēt gan vietējos cilvēkus, gan tūristus, gan arī izbaudīt salīdzinoši nelielas viesnīcas burvību un nebaidīties no pastaigas, tad Fagus 4* ir piemērota tieši Jums!

6. "Avala Resort & Villas" 4+*

Patiesībā šai viesnīcai mierīgi varētu dot 5* kaut vai tādēļ, ka tā ir stilīga un atrodas pie pašas Budvas vecpilsētas, un tai pašai ir sava pludmale. Esi uzreiz notikumu epicentrā! Ievērības cienīgas ir arī maltītes – iespējams, ka izvēle nav pārāk plaša, taču ēdiens ir tiešām ļoti, ļoti gards!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42480302sec.