Iedvesma ceļojumam - Filipīnas (VIDEO)

Kā vēsta "Jēkaba ceļojumi", Filipīnu salu arhipelāgs sastāv no 7107 salas. Tomēr kā teiktu tie, kas tur pabijuši 7107 salas ir vienāds ar 1 paradīzi! Kā gan citādāk var nodēvēt valsti, kurā ir tik daudz iespēju kādu no mazajām, eksotiskajām salām aizņemties lietošanā tikai sev? Taču Filipīnas ir kas vairāk kā vien saulainas pludmales ar baltām smiltīm un kuplām palmām.

Daba Filipīnas dāsni apveltījusi arī ar iespaidīgiem kalniem un vulkāniem, pasakaini skaistiem koraļļiem un unikāliem dzīvniekiem. Daudzas salas rotā smaragdzaļas rīsa terases, citās kuplo smaržīgi lietus meži. Bet lielākās salās izpletušās rosīgas pilsētas, kurās jūtams filipīniešu dzīvesprieks un šarmantā vienkāršība. Te regulāri svin pilsētas svētkus - dzied, dejo un nododas pamatīgām vēder baudām.

Savukārt ceļojumu aģentūra "Antario" uzsver, ka niršana Filipīnās priecēs pat profesionāļus. Šeit ir gan koraļļu rifi, gan daudzveidīga jūras flora un fauna, gan arī nogrimuši kuģi. Filipīnas – tās ir sniegbaltas pludmales un caurspīdīgs ūdens. Šeit Jūs atradīsiet Eiropas servisu augstākās klases viesnīcās, daudzus SPA – salonus, svētkus un festivālus, smaidus un viesmīlību. Filipīnas – tās ir dabas un cilvēka harmonija, tas ir laiks, kas apstājies, tā ir romantika un unikāla psiholoģija, leģendas, senas ciltis un neapdzīvojamas salas. Atpūšoties Filipīnās, Jūs sajutīsiet to, ka par Jums rūpējas.

Filipīnu salas atrodas tropos un vidējā gada temperatūra sastāda apmēram 27°С. Klimats ir subekvatoriālais musonu un tropiskais. Mitrā sezona: jūnijs - septembris (taifūni), sausā sezona: decembris - aprīlis, kas nozīmē, ka vispiemērotākais Filipīnu salu apmeklēšanas laiks ir Latvijas ziemas sezonā - no oktobra līdz maijam.

Filipīnas robežojas ar Taivānu, Malaiziju, Bruneju un Indonēziju. Salu kopējā platība ir 300 000 kvadrātkilometri, bet galvaspilsēta ir Manila. Iedzīvotāju skaits ir  aptuveni 89,5 miljoni.

Savukārt pašā Albueras pilsētā, kuras tūrisma video iespējams apskatīt zemāk, dzīvo tikai aptuveni 46 tūkstoši iedzīvotāju un tā atrodas Filipīnu vidū. Šī vieta ne ar ko īpaši neizceļas, bet tieši tāpēc tajā ir iespējams piedzīvot īsto Filipīnu!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98490191sec.