Viesnīcas ar miljonu vērtiem skatiem pa to numuriņu logiem - 2.daļa

Viesnīcas dažādās pasaules malās katra spēj savaldzināt ar ko tikai tai īpašu un unikālu, tomēr starp šīm apkopotajām viesnīcām ir kas kopīgs – no viesu numuriņiem paveras neaizmirstami skati!

Lasi pirmo šī raksta daļu šeit!

"Hotel Plaza Athenee", Parīze

Viesnīca ar skatu uz Eifeļa torni – kas gan var būt vēl labāks?! Īpaši piesaistoši šāda viesnīca varētu šķist romantiķiem, jo Parīze pati par sevi ir kā mīlestības pilsēta, taču, domājam, ka šāds skats patiktu visiem! Šīs pieczvaigžņu istabiņas interjers atbalsojas ar pilsētas skaistumu un vēstures bagātībām – numuriņā ir franču mēbeles, tās rotā zīds un kā akcenti ir dažādas vērtīgas senlietas!

Foto: Dorchester Collection

"The Fairmont Chateau Lake Louise", Kanāda

Viesnīca atrodas Benfas nacionālā parka teritorijā – to ieskauj kalnu virsotnes un no viesnīcu logiem redzams arī "Louise" ezers. Spēj vien izvēlēties, kuru istabiņu ņemt jeb ar kādu skatu aiz loga labprāt modīsies ik rītu – koku galotnēm vai ezeru. Bet viens gan ir skaidrs - dabas ainavas neliks vilties!

Foto: Fairmont

"Zemi" pludmales māja, Angiljā

Luksus stilā iekārtoti numuriņi un fantastisks skats uz vienu no pasaulē skaistākajām pludmalēm. Atpūtu ceļojumā sniegs kā parasta zvilnēšana viesnīcas numuriņā ar skatu uz teju vai paradīzi vai arī pēdas sildīt baltajās pludmales smiltīs un peldēties dzidrajā ūdenī.

Foto: Flickr.com

"Ritz-Carlton Hong Kong", Honkonga

Šī ir viena no neparastākajām viesnīcām, jo pirmkārt, tāpēc, ka tās augšējos stāvus aizņem vesels Honkongas Tirdzniecības centrs. Turklāt tā ir arī pieczvaigžņu viesnīca ar 312 viesnīcas istabām. Viesiem ir iespēja iemūžināt fantastiskos skatus, kas no numuriņu logiem paveras uz Honkongu.

Foto: Ritz Carlton Hong Kong/Yelp

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71670294sec.