Viesnīcām Spānijā dota atļauja no jauna uzņemt viesus

Lai arī saulainajā Spānijā līdz 2020. gada 24. maijam ir spēkā ārkārtas stāvoklis, valstī pakāpeniski tiek mīkstināti vairāki pandēmijas dēļ izsludinātie ierobežojumi. 11. maijā tikusi dota zaļā gaisma arī viesnīcu atvēršanai vietējiem tūristiem.  

Lai arī liela daļa viesnīcu joprojām ir aizvērtas, jo līdz 22. jūnijam ir aizliegta pārvietošanās starp Spānijas provincēm, tomēr dažas piesardzīgi gatavojas brīdim, kad ceļošana būs iespējama, viesi izvēlētos apmesties tieši viņu viesnīcā.

Viesnīcas šo laiku izmanto, lai sagatavotos drošai viesu uzņemšanai. Numuri tiek atbrīvoti no daudzām dizaina lietām, kas nepilda praktisku funkciju, bet var kļūt par nedrošām virsmām, kur var uzglabāties vīruss. Viesnīcu telpās būs viegli pieejami dezinfekcijas līdzekļi, maskas un cimdi. Daudzas viesnīcas piešķir ievērojamas atlaides medicīnas darbiniekiem.

Daudzi viesnīcu īpašnieki uzsver, ka ceļotājiem nākotnē visvairāk būs nepieciešama elastīga spēja rīkoties ar rezervācijām, tādēļ vairākas viesnīcas ievieš iespēju bez maksas atcelt rezervāciju pat 24 stundas pirms paredzētās ierašanās.

Savukārt tūrisma pārstāvji Lanzerotē, vienā no ceļotāju iecienītajām salām Kanāriju salu arhipelāgā, uzskata, ka sala būs lieliska vieta tūristu izvēlei, jo pilsētā var izīrēt daudzas privātmājās ar visu atpūtai nepieciešamo – virtuvi, dārzu, baseinu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3673408sec.