Tūristiem Kanāriju salās piedāvās bezmaksas Covid-19 apdrošināšanu

Nemainīgi saulainais un tūristu iecienītais galamērķis – Spānijai piederošās Kanāriju salas - mēģina pievilināt ceļotājus, piedāvājot tiem bezmaksas Covid-19 apdrošināšanu.

Saslimšanas gadījumā apdrošināšana segtu medicīnas izdevumus, repatriāciju un izmaksas ceļotājiem, kuriem būtu jāievēro karantīna, gadījumā, ja tiks konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Bezmaksas apdrošināšana būs iespējama, pateicoties sadarbībai starp  Kanāriju salu Tūrisma departamentu un apdrošināšanas uzņēmumu AXA Insurance. Apdrošināšana attieksies uz visiem ārvalstu viesiem, kā arī uz tiem, kas ceļo no Spānijas cietzemes ar nosacījumu, ka viņi uzturas reglamentētās tūristu mītnēs salu arhipelāgā.

Bezmaksas apdrošināšana būs spēkā turpmākos 12 mēnešus – līdz 2021. gadam. Tā ir brīva apmeklētājiem, bet neattieksies uz tiem, kuri iegādājušies sevis izvēlētu ceļojumu apdrošināšanu.

"Kanāriju salas vēlas stiprināt un uzlabot tūristu drošību un mieru," paziņojumā norādījusi Kanāriju salu tūrisma ministre Jaiza  Kastīlija (Yaiza Castilla).

Tūrisms veido 35% no Kanāriju salu IKP. Trešdaļu no visiem apmeklētājiem veido  Lielbritānijas tūristi. Tomēr, tā kā Apvienotās Karalistes valdība ievieš obligātu divu nedēļu karantīnu tiem, kas atgriežas no Spānijas, savukārt Francija un Vācija brīdina neceļot uz Spāniju, iespējams, ka šovasar populārais tūristu galamērķis turpinās cīnīties par ceļotājiem dažādām metodēm. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43287015sec.