Krievijas aptaujā Jūrmalu atzīst par 2008.gada labāko Baltijas kūrortu

Kārtējo gadu ir piešķirtas balvas Zvezda.travel.ru, kas ir vienīga balva Krievijā, un ir balstīta uz ceļotāju un tūrisma profesionāļu balsošanu internetā. Tieši tūristi izvirza kandidātus konkursam, un uzvarētājs tiek noteikts balsošanas rezultātā: tūrisma aģentūra, lidsabiedrība, lidosta, viesnīca, kūrorts, valsts, informācijas avots. Balsošana notika no 2008.gada 1.jūnija līdz 31.decembrim. Kopumā balsošanā tika piedalījušies 7 tūkstoši interneta portāla lietotāji. Uzvarētāji tika noteikti 64 nominācijās, no 69 iespējamām.

Attiecībā uz lidsabiedrībām krievu ceļotāji prioritātes bija sadalītas sekojoši: Krievijas iekšējos maršrutos un NVS valstīs - lidsabiedrība Aeroflot. Turpretī lidsabiedrība Singapore Airlines jau otro gadu pēc kārtas ir ieņēmusi vadošo pozīciju Dienvidaustrumu Āzijas, Austrālijas un Okeānijas virzienā. Pirmo reizi laureātu vidū ir lidsabiedrība Lufthansa, un uz reizes trijās nominācijās: kā labākā lidsabiedrība virzienā uz Eiropu, kontinentālo Āfriku, kā arī uz Centrālo- un Dienvidameriku. Trešo gadu balva jau tika piešķirta arī Transaero (Трансаэро), kura tika atzīta kā labākā čarterlidsabiedrība.

Starp Krievijas lidostām atkal balvu saņem Maskavas lidosta Domodedovo, bet kā labākā ārvalstu lidosta – Londonas lidosta Hītrova (Heathrow).

No tūrisma aģentūrām, kuras strādā Krievijas teritorijā un apkalpo dažādus tūrisma virzienus ("Tuvie Austrumi un Āzija", "Dienvidaustrumu Āzija", "Ēģipte", "Turcija") atkal ir uzvarējis tūroperators TEZ Tour, kurš jau sesto reizi ir saņēmis vislielāko balsu skaitu par piedāvāto atpūtas veidu „pludmales tūrisms”.

Divas „zvezdas” ir saņēmusi tūrisma aģentūra "Астравел", kura jau ceturto gadu pēc kārtas ir līderis aktīvā un piedzīvojumu tūrisma piedāvājumā, kā arī trešo gadu kā tūroperators virzienam „Āfrika” (izņemot Ēģipti).

Tāpat trešo reizi balva tika "Натали Турс" par ceļojumiem uz Eiropu (izņemot Skandināviju un Baltijas valstis). Savu pagājušā gada atzinību nostiprinājusi ir kompānija "Нева" ceļojumu piedāvājumos uz Skandināviju, bet Krievijas ceļojumus un virzienā uz NVS valstīm– "Мультитур". Pirmo reizi balvu saņēma "Лас-Флорес", kura organizē ceļojumus uz Baltijas valstīm, un tūroperatoram "Квинта-тур" par programmām uz Austrāliju un Okeāniju. Tāpat jauns uzvarētājs ir "Ванд Интернэшнл Тур" par ceļojumu piedāvājumiem uz Ziemeļameriku, bet uz Dienvidameriku - "Карибский Клуб". Arī pirmo reizi laureātu vidū ir PAC Group (kalnu slēpošanas programmas) un Breeze Line (kruīzu programmas). "Туртранс-Вояж" atkal ir atzīta kā labākā autobusu ceļojumu piedāvātāja.

Nominācijā "Labākais kūrorts" tūristi visvairāk balsu ir atdevuši Kemerai (Turcija), Agadiru (Maroka), Dubrovniki (Horvātija), Kanāriju salām un kūrortam Kosta Dorada (Spānija). Kā arī laureātu vidū ir Jūrmala (Latvija), Šarmelšeiha (Ēģipte), Maldivu salas, Varadero (Kuba) un pirmo reizi arī Bali (Indonēzija), Riodežaneiro (Brazīlija) un Gold Coast (Austrālija). Nemainīgs līderis kā labākais Melnās jūras kūrorts ir Soči (Krievija). Turpretī kā labākais kalnu slēpošanas kūrorts Krievijā ir nominēts – Dombai.

Kā labākā "pludmales" viesnīca pēc ceļotāju domām ir Ali Baba Palace 4* (Hurgada, Ēģipte), Rixos Tekirova 5* (Kemera, Turcija), Hasdrubal Thalassa 5* (Hammameta, Tunisija), Aldemar Royal Mare Village 5* (Grieķija, Kipras sala), Аdmiral 5* (Zelta Smiltis, Bulgārija). Savu pagājušā gada uzvaru apstiprinājušas ir viesnīcas Taj Exotic 5* (Goa, Indija), Four Seasons 5* (Limasola, Kipra) un jau piekto reizi – Burj al Arab 5* (Dubaija, AAE).

Kā labākā vieta atpūtai kopā ar bērniem nu jau trešo gadu pēc kārtas saņēma – Beleka, Turcija. Ziemas atpūtas līderpozīciju ir atguvusi Austrija, bet jauniešu izklaides vieta – Ibica (Spānija). Turpretī Prāga (Čehija) tiek atzīta, kā vislabākā vieta ekskursijām. Interesanta nominācija ir „gada atklājums”, un šogad tika Stambulai (Turcija), bet „sapņu zeme” – joprojām Austrālija.

Par labāko tūrisma TV raidījumu tika atzīts "Вокруг Света". Taču labākā tūrisma žurnālā jau trešo gadu ir GEO, bet neformālais izdevums - "Комсомольская правда". Par labāko mājas lapu tika atzīta mājas lapa par Čehiju http://www.ilovecz.ru/, savukārt par labāko tūrisma operatora un aģentūras mājas lapu atzīta www.nevatravel.ru ("Нева"), bet kā labākais tūrisma pārstāvis www.visitkorea.ru (Korejas nacionālā tūrisma organizācija).

Travelnews.lv/Travel.ru

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85793304sec.