Briselē bērni izkrāso viesnīcas numurus

Viena no Beļģijas galvaspilsētas Briseles viesnīcām ir nolēmusi piesaistīt klientus pavisam neparastā veidā, proti, izjūtot rezervējumu skaita samazinājumu, kas savukārt ir saistīts ar pasaules finanšu krīzi, viesnīcas vadība nolēma numuriņus padarīt oriģinālākus. Viesnīca Bloom! Uzaicināja ciemos jaunos māksliniekus, kuri saņēma uzdevumu – izkrāsot viesnīcu ziedu motīvos, kas arī atbilst viesnīcas nosaukumam. "Bloom" flāmu, kā arī angļu valodā nozīmē – „ziedēt”.

Jaunajiem māksliniekiem gan iepriekš bija jāiztur konkurss, kur par galveno kritēriju tika ņemts vērā – kandidāta vecums, proti, ne vecāki par 15 gadiem. Bez tam visiem pretendentiem bija jābūt kādas mākslas skolas audzēknim un viņa atzīmēm bija jābūt labām.

Rezultātā tika atlasīti gandrīz trīs simti pretendentu no dažādām ES valstīm. Katram māksliniekam tika pa istabai, un ar darbu galā vajadzēja tikt 8 dienās. Kopumā viesnīcas istabas tika krāsotas divās krāsu gammās: maigās – „sieviešu” un tumšās – „vīriešu”. Turpretī dažās istabās tika atveidoti pasaku varoņu motīvi. Par savu darbu bērni saņēma 850 eiro.

Kopumā „neizkrāsotas” palika tikai 18 istabas, kuras ir domātas tiem viesiem, kuriem ir dabas motīvi vienaldzīgi. Jāatzīmē, ka šī viesnīca nav no lētajām. Vidēji cenas sākas no 185 eiro par vienu diennakti. Taču ir arī speciālie piedāvājumi, kad istabu var rezervēt par 90 eiro.

Viesnīca Bloom! atrodas Briseles centrā: rue Royale, 250.

Sīkāka informācija: www.hotelbloom.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43870306sec.