TripAdvisor nosauc labākās un sliktākās Lielbritānijas viesnīcas

Izvēloties prēmijas TripAdvisor Travellers’ Choice awards saņēmējus, tūrisma savienība TripAdvisor ir nosaukusi arī Lielbritānijas labākās un sliktākās naktsmītnes. Viesnīcas tika vērtētas pēc dažādiem kritērijiem, tai skaitā, lieluma, cenām, apkalpošanas kvalitātes, higiēnas ievērošanas noteikumiem un citām lietām.

Pēc žūrijas vērtējuma, 100 pasaules „nedārgu” viesnīcu sarakstā (no 25 līdz 100 eiro diennaktī), kuras tiek ieteiktas ekonomiskiem tūristiem, ir iekļautas 11 britu viesnīcas. Piecas no šīm viesnīcām atrodas Lankašīrā (Lancashire), trīs Bornmutā (Bournemouth), viena viesnīca Skārboro (Scarborough) un divas viesnīcas Llandudno (Velsas ziemeļos).

TripAdvisor lasītāji ir atzinīgi novērtējuši viesnīcas cenu, tīrību un saimnieku viesmīlību viesnīcā Can-y-Bae, kas atrodas Llandudno, un rezultātā tā ir atzīta kā labākā viesnīcas, kur cena un kvalitāte ir atbilstoša.

Kategorijā "Labākie pansionāti" Lielbritānijā atrodas oficiāli pirmajā pozīcijā, jo septiņi no desmit Eiropas labākajiem pansionātiem atrodas britu pārziņā. Pie tam Skotija šajā ziņā apsteidz Angliju, jo attiecīgi pieci no septiņiem atrodas Skotijā.

Turpretī visgreznāko pasaules viesnīcu sarakstā ir iekļautas piecas britu viesnīcas – dizaina viesnīca "41" ir ieņēmusi augstā 23. vietu, bet 27. pozīcijā atrodas viesnīca Rudding Park Hotel (Herogita (Harrogate)), 30. vietā - Hunters Quay Hotel (Danūna (Dunoon)), 58. vietā - Lucknam Park (Čipnema (Chippenham)) un 100.vietā - Atlantic Hotel (Džersija (Jersey)).

Tajā pašā laikā nu jau trešo gadu pēc kārtas TripAdvisor nosauc arī pašas netīrākās viesnīcas. Šajā sarakstā ir septiņas Londonas viesnīcas, un pa vienai viesnīcai no Oksfordas, Mančesteras un Braitonas.

TripAdvisor lietotāji par Londonas viesnīcu Cromwell Crown Hotel izsakās, kā tā esot „elle uz zemes virsas”, un veltījumi šai viesnīcai dažkārt šķiet kā briesmu stāsti. „Netīrāko” viesnīcu sarakstā ir iekļuvusi arī viesnīca Nanford Guest House, kas atrodas Oksfordā, kā arī Londonā esošās viesnīcas Eden Plaza Hotel un Park Hotel.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56041217sec.