Jeloustona aicina vērot savvaļas dzīvniekus un dabu

Jeloustonas (Yellowstone) Nacionālais parks šī gada septembrī un oktobrī piedāvā savvaļas dabas mīļotājiem speciālas ekskursiju paketes. Tūristi, kuri būs devušies uz parka ziemeļu daļu, varēs vērot vilku, brūno un grizliju lāču ziemas guļas priekšgatavošanās darbus. Tāpat Jeloustonas parkā varēs vērot bizonus, antilopes un sniega aitas. Jāatzīmē, ka speciālās paketes ir domātas četrām dienām. Katrs šīs programmas dalībnieks varēs izvēlēties vienu no maršrutiem, kas atbildīs viņa interesēm, tai skaitā ir gan dzīvnieku vērošana, gan ģeotermālo aktivitāšu izpēte un citas aktivitātes.

Jāatzīmē, ka četru dienu paketē, kas izmaksā 1039 ASV dolārus, cenā ir iekļauta arī dzīvošana koka namiņā, kas atrodas vēsturiskajā Roosevelt Lodge teritorijā, trīsreizēja ēdināšana, transfērs uz dažādām parka vietām, gida pakalpojumi.

Jeloustonas nacionālais parks ir pirmais un vecākais nacinālais parks pasaulē, ko ASV Vaiomingas štata teritorijā (neliela daļa parka teritorijas atrodas arī Aidaho un Montānas tatos) izveidoja 1872. gada 1.martā. Jeloustonas nacionālais parks ir slavens ar geizeriem, karstajiem avotiem un citiem ģeotermāliem veidojumiem. Parka teritorijā dzīvo daudz grizliju lāču, vilku, bizonu un aļņu. Parks ir nosaukts par godu dzeltenajām klintīm (Yellow stone), kas atrodas Jeloustonas Lielajā kanjonā.

Sīkāka informācija: www.yellowstonepark.com  

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59552002sec.