Iepazīsti vienīgās septiņu zvaigžņu viesnīcas pasaulē [1]

Arno Ter-Saakovs, akciju sabiedrības Alida Tūrs valdes priekšsēdētājs un Saeimas deputāta kandidāts no politiskās apvienības ''Par labu Latviju'', informē Travelnews.lv lasītājus:

Cik septiņu zvaigžņu viesnīcu ir pasaulē? Vai tādas tiešām pastāv? Vispārzināms ir fakts, ka maksimālais zvaigžņu skaits, ko piešķir pat greznākajām pasaules viesnīcām, ir piecas. Tā kā novērtējuma virs piecām zvaigznēm nav, bet arī luksusa viesnīcu novietojums, arhitektūra, piedāvātie pakalpojumi, viesu numuri un citas ekstras ir ļoti dažādā līmenī, piecu zvaigžņu sistēma augstākajā līmenī ir mazliet apšaubāma.

Vienotu standartu trūkuma dēļ viesnīcas dažādās pasaules valstīs ķērušās pie savas zvaigžņu sistēmas ieviešanas. Skaidrs gan ir tas, ka pašlaik pasaulē ir tikai viena septiņu zvaigžņu viesnīca, bet vēl citas šobrīd tiek gatavotas atklāšanai.

The Burj Al Arab

Tieši Burj Al Arab ir pasaulē vienīgā septiņu zvaigžņu viesnīca, kas tās ieguvusi unikālās arhitektūras un atrašanās vietas dēļ. Viesnīcā atrodas 202 numuri, kuru platība svārstās no 160 līdz 750 kvadrātmetriem. Nakts Burj Al Arab viesnīcā maksā no 1000 līdz 25 000 ASV dolāru.

Morgan Plaza

Viesnīca Morgan Plaza kļuvusi par vienu no svarīgākajiem orientieriem Ķīnas galvaspilsētā Pekinā. Tā atrodas Changan kvartālā tieši blakus daudziem pazīstamiem mākslas un kultūras objektiem. Viesnīca piesaista klientus no visas pasaules.

The Flower of the East

Viesnīcas celtniecība uzsākta 2004. gadā, bet tās atklāšana plānota 2010. gada otrajā pusē. Viesnīca Flower of the East jeb Austrumu zieds atrodas Kiša salā Irānā.

Pentominium

Pentominium paredzēts kļūt par otro augstāko dzīvojamo kompleksu pasaulē. Tajā atradīsies gan viesnīca, gan arī apartamenti, ko varēs iegādāties. Pentominium atrodas Dubaijā un tā celtniecība tiks pabeigta 2011. gadā. Paredzams, ka kompleksa viesu un iemītnieku ērtībām tiks piedāvāti visi luksusa viesnīcu līmeņa pakalpojumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Bo 08/06/2010 11:18 pilniigi jeels reklaamas raksts.
Saeimas deputāta kandidāts raksta nabadzīgajai tautai par septiņu zvaigžņu viesnīcām? Nosaukums liels, informācija maza, pirmais paragrāfs šlesera reklāma. fui
starp citu, juusu rakstos truukst bildes, tad kad kautkas tiek uzskaitiits, tas buutu ljoti pozitiivi!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Daugavkrasti
,


Rija Domus Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56333017sec.