Tez Tour sākusies Tenerifes sezona

Starptautiskais tūroperators Tez Tour ar prieku paziņo, ka sākusies agrās rezervēšanas akcija uz populārajiem Tenerifes salas kūrortiem.

Viesnīcas

Tradicionāli tūroperatora Tez Tour viesnīcu portfeli veido labi zināmas un populāras viesnīcas, kas atrodas Plaja del Lasamerikasas, Kosta Adehes, Loskristianosas un Kaletas kūrortos.

Viesnīcu piedāvājuma bāzi veido “Hovima Aparthotels” grupas viesnīcas (“Hovima Santa Maria” 3*+, “Hovima Jardin Caleta” 3*, “Hovima Panorama” 3*, “Hovima La Pinta” 4*), uz kuru pārdošanu Baltijas valstīs ekskluzīvas tiesības pieder tieši kompānijai Tez Tour. Gan tūrisma industrijas speciālisti dažādās Eiropas valstīs, gan arī tūristi atzīst, ka šīs viesnīcu grupas pakalpojumi un to kvalitāte ir labākie 3* apartamentu viesnīcu segmentā Tenerifes salā.

Katrai viesnīcai ir sava “rozīnīte”. Piemēram, viesnīcā „Hovima Santa Maria” ir apsildāms baseins, bet “Hovima Jardin Caleta” atrodas vien 50 m no pludmales. Turklāt viesnīcu numuros ir virtuves stūrītis.

Par 2010./2011. g. ziemas ceļojumu sezonas jaunumu kļūs jaunā FB+ pansija viesnīcā “Hovima Santa Maria”: pusdienu un vakariņu laikā viesi varēs bez ierobežojuma baudīt galda vīnu, vietējā ražojuma alu, atspirdzinošos dzērienus un ūdeni.

Tez Tour viesnīcu piedāvājuma portfelī ir pārstāvētas visu populārāko un zināmāko grupu viesnīcas, kas strādā Tenerifes salā: “Iberostar”, “Sol Melia”, “H10”, “Adrian Hotels”. To viesnīcu skaitā, kas paredzētas VIP personu atpūtai 5* deluxe viesnīcās, jāmin: “Gran Hotel Bahia del Duquet Resort”, “Iberostar Grand Hotel Anthelia”, “Iberostar Grand Hotel Salome”, “Gran Melia Palacio de Isora” un “Abama Golf & Spa Resort”.

Apkalpošana (serviss) kūrortā

Tūroperatoram Tez Tour Tenerifes salā ir sava pārstāvniecība, sava autotransporta daļa. Tūristi visas dienas laikā var vērsties jebkurā jautājumā pie mūsu kompānijas pārstāvjiem, kas runā latviešu, angļu un krievu valodās. Kompānija piedāvā plašu ekskursiju klāstu – tajā ir gan vienkārši izklaides braucieni, gan arī izzinoša tipa programmas, kas piesātinātas ar interesantiem vēstures faktiem un liecībām.

Nozīmīgākais dabas objekts salā ir Teides vulkāns – šo dabas rezervātu un vienlaikus Spānijas augstāko virsotni apmeklē visvairāk tūristu. Bet tūristi, protams, var doties uz skaisto Lagomeras salu, kas atrodas “kaimiņos”, vai izbraukt maršrutu, kas ved starp Lansarotes “aizmigušajiem” vulkāniem.

Un, nešaubīgi, noteikti vajag apmeklēt slaveno “Loro Parque” Tenerifē, kurā gan pieaugušie, gan bērni gūs veselu gūzmu pozitīvu emociju no papagaiļu šova, delfīnu, zobenvaļu un jūras lauvu priekšnesumiem, kā arī varēs baudīt lieliskas pastaigas pa parka alejām un paviljoniem, kur savākta mūsu planētas dzīvās dabas milzīga kolekcija – tur ir gan pingvīni, gan haizivis, gan gorillas, gan tīģeri, gan krokodili, gan flamingo un, protams, papagaiļi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10465693sec.