Varšavas ielās pieejams bezmaksas internets

Jau divus mēnešus Polijas galvaspilsētas Varšavas ielās ir brīva pieeja bezmaksas bezvadu internetam. Taču par Wi-Fi tīkla esamību zina reti kurš, jo vietējās varas iestādes nav uzstādījušas atbilstošas izkārtnes.

«Esam uzstādījuši 13 interneta pieejas vietas – katrā interneta darbības zona ir 100 m rādiusā,» augusta sākumā  tīkla prezentācijas laikā paziņojis Polijas galvaspilsētas Informātikas un datu pārraides ofisa vadītājs Šimons Krupa. Savienojuma ātrums sasniedz 512 kbit/s.

Vienlaicīgi tīklam var pieslēgties līdz par tūkstotim cilvēku, bet pašlaik interneta lietotāju skaits nepārsniedz 40-50, pie tam tas ir dienas vidū, bet nakts laikā to izmanto vien daži cilvēki.

Informācijas trūkums ir iemesls bezmaksas interneta nepopularitātei. Uz jautājumu, kad pieejas vietas tiks aprīkotas ar nepieciešamajām izkārtnēm, valsts iestādes atbildējušas – divu nedēļu laikā pēc interneta ierīkošanas. Kopš tā laika pagājušas jau astoņas nedēļas, taču nevienā ielā, kurā ierīkots Wi-Fi, tā arī nav parādījušās izkārtnes, kas darītu to zināmu pilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

Bezvadu internets pieejams vecpilsētā, Karaļu ceļā un Powiśle rajonā. Ikvienam, kurš vēlas izmantot bezvadu internetu, ir jāpieslēdzas UM Warszawa tīklam. Pēc tam atvērsies tīkla mājaslapa ar interneta lietošanas noteikumiem. Vienas tīklošanas sesijas ilgums ir 30 minūtes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Riga Islande Hotel
,


Krāslavas TIC
,


Bellevue Park Hotel Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43074417sec.