Gašteina: ideals apvienojums ziemas atputai

Kad par sportistiem ziemas sezonas laikā Austrijā teic, ka viņi peldas, tad to parasti uztver tā – viņi vai nu droši nestāv uz slēpēm, vai arī izbauda atvaļinājumu Gašteinā. Jo Zalcburgas reģiona ziemas sporta centrā, kuru veido Badhofgašteinas, Badgašteinas un Dorfgašteinas ciemi-kūrorti, apres ski var baudīt ne tikai atpūtas namiņos: slēpotāji tieši no nogāzes var aizbraukt atpūsties uz kādu no diviem Gašteinas ielejas termālajiem kompleksiem.

Pieci plaši kalnu slēpošanas apgabali līdz pat 2700 m augstumam, tad vel nobrauktuves pa sniegotām, slēpotāju neskartām vietām un mogula trases, karvinga trases un free ride nobraucienu iespējas – tas tūristiem un sportistiem ļauj dažādot savu atpūtu Gašteinas ielejā kalnu slēpošanas jomā. Te ir 50 pacēlāji un kopumā vairāk nekā 220 km ideāli sagatavotu un koptu, ar sniegu klātu nogāžu un trašu – šis fakts Gašteinas ieleju padara par vienu no populārākajiem kalnu slēpošanas reģioniem Austrijā. Gašteinas ielejā ir kopgarumā aptuveni 100 km ziemas tūrisma maršrutu, kā arī daudzi mājīgi namiņi atpūtai – vakaros tie atklāj savas plašas iespējas gan mājīguma, gan vienkāršības, gan greznības ziņā. Ir pat kazino!

No nogāzes tieši uz termālo kompleksu!

Kas var būt labāks par to – pēc kalnos pavadītas piesātinātas dienas atpūtināt savus nogurdinātos muskuļus svētīgā, karstā ūdenī vai pakarsēt savus kauliņus saunā? Alpu termālais komplekss Badhofgašteinā un klinšu termālais komplekss Badgašteinā sniegs tīkamu un noderīgu atslābināšanos pēc sportojot enerģiski pavadītas dienas.

Dziednieciskajās Gašteinas radona raktuvēs, kur gaisa temperatūra sasniedz no 37,5 līdz 41,5 grādiem, bet gaisa mitrums svārstās no 70 līdz pat 100 procentiem un gaiss ir dziedinoša radona piesātināts, var viegli uzkrāt enerģiju nākamajai dienai.

Pluss katram atvaļinājumam

Tagad Gašteinas ielejas viesiem ir viena vienota “Gastein Card”. Tūristi un kalnu slēpotāji saņem savu elektronisko kartiņu (bankas kartiņas formātā), kuru rotā devīze “Pluss Jūsu atvaļinājumam” uzreiz pēc ierašanas savā viesnīcā. Līdz ar to viņiem būs pieejamas aptuveni 50 atrakcijas, daļu no kurām varēs apmeklēt par ievērojami samazinātām cenām, daļu arī bez maksas.

Gašteinas ziemas 2011 jaunums – “Gašteinas ielejas sniegotais brīnums”

Gašteinas ieleja gaidāmajā ziemas sezonā apburs savus viesus ne tikai ar burvīgajam ziemas ainavām un daudzveidīgajiem piedāvājumiem tūrisma jomā. No 27. februāra līdz 3. martam, veselu nedēļu, Gašteinas ielejas atpūtas namiņos kalnu slēpotajiem, kalnu slēpošanas skolās, viesnīcās un termālajos kompleksos notiks pasākums “Gašteinas ielejas sniegotais brīnums”, kura ietvaros labākie Austrijas burvju mākslinieki un triku meistari demonstrēs viesiem savu mākslu. Šogad viņi pirmoreiz šī pasākuma ietvaros vadīs arī savas “burvju” meistardarbnīcas. Bet brīnumu pilno nedēļu noslēgs brīnumu šovs, kurā uzstāsies iluzionists Manuels Horets – tieši viņš nosauks šī gada “Gašteinas ielejas sniegotā brīnuma meistaru”, kā arī izvēlēsies savu “mācekli”.

Informācijai: spēkā specialās cenas Zalcburgas kūrortu viesnīcām. Cenas aplūkojamas Tez Tour on-line rezervēšanas sistēmā www.teztour.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


CelojumuBode.lv
,


Tez Tour Latvia
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34436202sec.