Tez Tour piedāvā sagaidīt Jauno gadu Andoras viesnīcās

Pireneju kalnos pavadītas Jaungada brīvdienas var kļūt par vienām no labākajam katra ceļotāja dzīvē. Īpaši, ja tās pavadītas Andoras teritorijā. Kalnu slēpošanu Andorā iespējams apvienot ar spa procedūrām un galvaspilsētas veikalu apmeklējumu. Bet tie, kam grūti nosēdēt uz vietas, var doties ekskursijās uz kaimiņvalsti Spāniju, lai pajūsmotu par Barselonu vai Montseratu.

Lai gan ap novembra vidu vairums viesnīcu numuru uz Jaungada svinību laiku jau rezervēti, un uz 25. decembra reisu atlikušas vien dažas vietas, starptautiskais tūroperators Tez Tour var piedāvāt variantus izmitināšanai kūrortos. Vēl ir brīvi numuri viesnīcas “President” 4* un “Cervol” 4*. Šīs viesnīcas atrodas valsts galvaspilsētā Andora la Veljā. Un tas nozīmē – tuvumā ir tirdzniecības centri un dažādas vietas, kur izklaidēties. Tāpat iespējams rezervēt numurus populārajā viesnīcā “Comtes d´Urgell” 3*, kura atrodas kaimiņpilsētiņā Eskaldesā, gluži blakus slavenajam “Caldea” termālajam kompleksam.

Tiem, kas vēlas sevi palutināt ar visdažādākajām spa procedurām, Tez Tour iesaka viesnīcu “Roc Blanc” 4*. Tajā atrodas savs termālās dziedniecības centrs ar pieredzējušiem speciālistiem. Savukārt, ja ceļotāji grib izvēlēties Andoru kā vietu ģimenes atpūtai, tad vērts doties uz Soldeu pilsētiņu un apmesties viesnīcā “Ski Plaza” 4*+ vai arī viesnīcā “Sport Hotel Hermitage” 5*. Tajās vienlīdz labi jutīsies gan bērni, gan iesācēji kalnu slēpošanas jomā, gan pieredzējuši kalnu slēpotāji.

Andoras kalnu slēpošanas kūrortu trašu un pacēlāju atklāšana plānota 27. novembrī. Taču jau 25. oktobrī valsts galvaspilsētā Andora la Veljā uzsniga pirmais sniegs. Pireneju grēdas virsotnes jau iekrāso slēpotajiem tik ierastā ziemas krasa, un 1. novembri kalnos snigšana atkal atkārtojās! Izskatās, ka 2010./2011. g. slēpošanas sezona Andorā būs tiešam sniega bagāta!

Informācijai: spēkā speciālās cenas Andoras kūrortu viesnīcām janvārī-februārī. Spēkā arī promo akcija uz viesnīcām “Comtes d'Urgell” 3*, “Delfos” 4*, “Fenix” 4* - uz lidojumiem 15.01. un 22.01. Cenas aplūkojamas on-line rezervēšanas sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.44896698sec.