Dubaijā atklās jaunu, greznu viesnīcu

18.12.2010 Dubaijā (Apvienotajos Arābu Emirātos) tiks atklāta jauna viesnīca Jumeirah Zabeel Saray. Viesnīca atrodas mākslīgās palmas salas Palm Jumeirah rietumu daļā un no tās paveras lielisks skats uz jūras līci un pilsētu.

Viesnīcas interjers ieturēts osmaņu impērijas stilā - numuros ir augstvērtīga apdare, sienas gleznojumi un unikāli mākslas priekšmeti. Jumeirah Zabeel Saray viesnīcā pieejami 405 eleganti standarta un luksusa numuri ar skatu uz jūru, kā arī 38 greznas villas, kas izvietotas ap lagūnas veida baseinu. Visos numuros pieejamas skaistas vannas istabas osmaņu stilā un tie aprīkoti ar modernām tehnikas ierīcēm. Klientiem, kuru apkalpošanas prasības ir vēl augstākas, pieejami numuri Club Rooms ar papildus servisu.

Viesu rīcībā viesnīcā ir arī 10 restorāni un bāri, kuros piedāvā libāņu, ziemeļindiešu, vjetnamiešu, turku un eiropiešu virtuvi.

Pie viesnīcas darbosies viens no lielākajiem spa kompleksiem pasaulē - Talise Ottoman Spa. Tur 8000 kvadrātmetru platībā iekārtoti 42 procedūru kabineti, tvaika pirtis, saunas un trīs tradicionālās turku pirtis.

Viesnīcas viesu izklaidei tiks piedāvāti priekšnesumi un šovi Mehteran teātrī, kinoteātris ar 29 vietām un grezniem dīvāniem, privātā pludmale un bezmaksas ieeja akvaparkā Wild Wadi, kas atrodas turpat netālu. Tāpat viesnīcā pieejami divi tenisa korti, baseins, divi džakuzi ārā, bērnu baseins un fitnesa centrs.

Uzturēšanās Jumeirah Zabeel Saray viesnīcā maksā, sākot no aptuveni 283 eiro par nakti divvietīgā numurā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.83755898sec.