Ēģiptes kūrortu veikalos vietējie strauji izpirkuši rīsus, eļļu un dārzeņus

Tūroperatora Go Adventure pārstāvju Ēģiptē 04.02.2011 sniegtā informācija liecina, ka situācija Ēģiptes kūrortos joprojām ir mierīga. Tūristi nav satraukti un to drošībai briesmas nedraud, arī veikali un restorāni ir atvērti un darbojas ierastā ritmā.

Tomēr, kā vēsta „Go Adventure” klienti Ēģiptē, kūrortu pārtikas veikalos vietējie praktiski izpirkuši rīsus, dārzeņus un eļļu.

Solvita Stalneka, „Go Adventure” Latvijas biroja vadītāja: „Šorīt sazinoties ar mūsu pārstāvjiem Ēģiptes kūrortos, saņēmām informāciju par rīsu, eļļas un dārzeņu strauju izpirkšanu no vietējiem pārtikas veikaliem. Tā kā rīsi un eļļa ir neatņemamas sastāvdaļas Ēģiptes pamatēdienu pagatavošanai, iespējams, vietējie iedzīvotāji ir nobažījušies par savu tālāko nākotni pēc nemieriem, tāpēc jau iepriekš nodrošinās ar nepieciešamākajiem pārtikas produktiem.”

Situācija kūrortos ir mierīga, atšķirībā no galvaspilsētas

Go Adventure” tūroperators, kas darbojas Latvijā un Igaunijā, pastāvīgi saņem jaunāko informāciju par situāciju Ēģiptes kūrortos no Igaunijas konsulārās palīdzības Ēģiptē. „Go Adventure” pārstāvji Ēģiptē skaidro, ka šobrīd situācija kūrortos ir mierīga un tūristu drošība nav apdraudēta, atšķirībā no galvaspilsētas.

Solvita Stalneka, „Go Adventure” Latvijas biroja vadītāja: „Šorīt saņemtā informācija no „Go Adventure” novērotājiem un viņu partneriem liecina, ka situācija kūrortos ir mierīga. Tūristiem nav noteikti pārvietošanās ierobežojumi pilsētā, tomēr viesnīcu personāls drošības dēļ aicina tūristus tomēr uzturēties viesnīcas teritorijā.

„Go Adventure” uzdevums šobrīd ir nodrošināt palīdzību un atbalstu tūristiem, rūpēties par viņu drošību un labklājību, sniegt aktuālo informāciju par situāciju un uzraudzīt notiekošo. Saviem klientiem, kas ceļojumā uz Ēģipti nevar doties, jo šobrīd visi lidojumi ir atcelti uz vismaz divām nedēļām, „Go Adventure” piedāvā doties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem vai apmainīt ceļojumu uz vēlāku laiku vai saņemt dāvanu karti no „Go Adventure” piedāvātajiem ceļojumiem vasaras sezonā.

„Go Adventure” ir viens no straujāk augošajiem tūrisma operatoriem Baltijā, kas piedāvā vairāk nekā 50 tūrisma galamērķus uz Āfriku, Tuvajiem Austrumiem, Āziju, Eiropu un citiem pasaules reģioniem. Latvijā tas darbību uzsāka pērn pavasarī. Pērn Baltijā „Go Adventure” apkalpoto klientu skaits sasniedza vairāk nekā 10000 personu. Igaunijā kompānija ir viens lielākajiem tūrisma operatoriem, kas ieņem pirmo vietu pēc pārvadāto tūristu skaita čarterreisos. Vairāk informācijas http://www.goadventure.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78757596sec.