Tez Tour: «Grecotel» grupas viesnīcas – ideāla izvēle prasīgiem tūristiem

„Grecotel” grupa ir ne tikai vieni no līderiem viesnīcu biznesā, bet daudzējādā ziņā arī modes noteicēji, rūpējoties, lai klientu atpūta būtu grezna un lepna.

Kāpēc vērts tūristiem ieteikt tieši „Grecotel” viesnīcas? „Grecotel” piedāvā dažādas atpūtas koncepcijas jebkurai gaumei un „Grecotel Hotels & Resorts” grupā katrs atpūtnieks atradīs tieši to viesnīcu, kurā varēs piepildīt savu sapni par brīnišķīgu atvaļinājumu: ir gan ekskluzīvas 5* viesnīcas visprasīgākajai un izmeklētākajai publikai, gan klasiskas ģimenes atpūtas viesnīcas, kurās nodrošināti ideāli apstākļi visiem ģimenes locekļiem, gan Club tipa viesnīcas ar All Inclusive sistēmu, kas īpaši labas atpūtai ar maziem bērniem, gan viesnīcas, kas ļoti piemērotas romantiskiem pārīšiem.


Famous Class – tas ir ceļojums 1. klasē. „Deluxe” klases viesnīcas piedāvā īpaši labu izmitināšanu un individuālu papildu servisu. Grezni apartamenti, suite numuri un numuri villās ar izsmalcinātu dizainu; daudziem numuriem ir savi privāti dārzi un baseini. Famous Class viesiem ir papildu privilēģijas: individuāli guest relation dienesta pakalpojumi, express check-in un late check-out pakalpojumi. Ierašanās dienā viesus gaida šampanietis, ziedi un grozs ar augļiem. Iespējams pasūtīt brokastis numurā, baudīt vakariņas a la carte restorānos. Katru dienu tiek piegādāta jaunākā prese, vannasistabā viesiem sarūpēta ekskluzīva kosmētika.

Lieliskas pludmales + aktīva atpūta. Visas „Grecotel” kūrortviesnīcas atrodas tieši pie jūras, pie brīnišķīgām pludmalēm, kuru lielākajai daļai piešķirti Zilie karogi.Viesiem ir iespēja nodarboties ar dažādiem ūdenssporta veidiem, tenisu, golfu, aerobiku, jogu, pludmales volejbolu, zemūdens peldēšanu, atpūtnieki var arī doties izjādēs ar zirgiem, tāpat izbraucienos ar velosipēdu. Vairums sporta programmu ir bezmaksas.

Izsmalcināta ēdināšana – „Grecotel” kūrortviesnīcu vizītkarte. Viesnīcās ir a la carte restorāni, kas pārstāv dažādu tautu virtuves, ir tradicionālās tavernas un brīnišķīgas grieķu kafejnīcas. Vietējās virtuves slepenais ingredients – svaigi organiskie produkti. „Grecotel” grupai Krētā pieder unikāls lauksaimniecības uzņēmums – „Agreko” ferma, kurā iespējams skatīt tradicionālo Krētas lauku dzīvi un arī baudīt grieķu viesmīlību.

„Grecotel” grupas politika attiecībā uz bērnu atpūtu ir īpaša, tāpēc „Grecotel” kūrortviesnīcas ir īsta paradīze mazajiem viesiem. Izslavētais bērnu miniklubs „Grecoland” gaida bērnus vecumā no 3 līdz 12 gadiem, bet „Club 4 You” iepriecēs pusaudžus vecumā no 12 līdz 17 gadiem. Daudzās viesnīcās darbojas bērnu kafejnīcas „Tasty Corner” (bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem). Tajās tiek piedāvāti bērnu iecienīti ēdieni: svaigi salāti, mājas virtuves ēdieni, sendviči, picca, saldējums, cepumi, maizītes, pīrāgi, sulīgi augļu salāti, sulas un atspirdzinoši dzērieni. Tas viss tiek piedāvāts neierobežotā daudzumā bez maksas no 11:00 līdz 17:00. Protams, viesnīcu teritorijās ir baseini bērniem un arī ūdensslīdkalniņi.

SPA kultūra – vēl viena svarīga priekšrocība, ar kuru var lepoties „Grecotel” grupa. SPA centros „Grecotel” viesiem pieejama Thalasso terapija, ajūrvēda, daudzas un dažādas masāžas u.tml.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Dome Hotel
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71298718sec.