Tez Tour: Katalonija joprojām ir kontinentālās Spānijas tūristu iecienītākais reģions

Vislielāko interesi Spānijā Baltijas valstu tūristiem joprojām raisa Katalonijas kūrorti – Kostabrava un Kostadorada. Baltijas valstu tūristus šīs piekrastes vilina ar to, ka te ir laba kvalitatīvu viesnīcu izvēle un, protams, smilšu pludmales. Turklāt no Kostabravas un Kostadoradas tiek organizētas daudzas interesantas ekskursijas: uz Barselonu, uz Montserratas klosteri, uz vietām, kur dzīvojis un strādājis Salvadors Dalī. Bet VIP tūristi var doties arī individuālās ekskursijās uz Francijas dienvidiem un Azūra krastu (Rivjēru).

Kā viena no pieprasītākajām 3* viesnīcām Kostadoradā minama „Playa De Oro”, 4* kategorijā – „Palas Pineda” un viesnīcu grupas „Best” viesnīcas. Savukārt, ja runājam par viesnīcām Kostabravas un Kosta de Barselonas piekrastēs, tad no 3* viesnīcu klāsta īpaši pieminamas viesnīcas „Tahiti Playa” un „Beverly Playa”, bet 4* kategorijā lielāku popularitāti iekarojušas viesnīcas „Aqua” un „Guitart Central Park “Gold””.

Neapšaubāmi, tūrisma ziņā ļoti attīstītais Katalonijas reģions būs perspektīvs arī turpmāk. Kompānijas Tez Tour prioritārās atpūtas zonas Katalonijā ir Lapineda un Salova Kostadaradas piekrastē (gribētos atzīmēt tādas viesnīcas, kā, piemēram, „Gran Palas” 5*, „Palas Pineda” 4*, „Best Maritim” 3*), kā arī Loreta de Mara un Blanesa Kostabravas piekrastē (populārākās viesnīcas: „Rigat Park” 5*, „Guitart Central Park” 3-4*).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74426198sec.