Pasaules labākie bāri – uz „pasaules jumta”

Stilīgi, pieprasīti un obligātajā apskates programmā iekļaujami: piedāvājam interesantāko pasaules bāru izlasi, kas atrodas vistuvāk debesīm – dažādos debesskrāpjos dažādās pasaules pilsētās.

Cloud 9 Bar atrodas Grand Hyatt Hotel Shanghai (Šanhaja, Ķīna). Tas ir vienreizējs un pārsteidzošs jau ar to vien, ka ir augstākais bārs pasaulē. Izslāpušiem viesiem jāmēro ceļš 87 stāvu augstumā, bet tas noteikti ir tā vērts – skats no bāra logiem uz Šanhaju ir vārda tiešā nozīmē elpu aizraujošs. Pasaules augstāko bāru īpaši iecienījuši iemīlējušies pārīši.

Cloud 9

Vertigo & Moon Bar atrodas Banyan Tree Hotel Bangkok (Bangkoka, Taizeme). Nākamā pietura: virs mākoņiem! Tieši šādu iespaidu rada bārs pilsētas centra viesnīcas augšstāvā. Tas izvietots trīs terasēs zem klajas debess.

Vertigo & Moon Bar

Skybar viesnīcā Grand Hotel Central Barcelona (Barselona, Spānija). Izcili dzērieni, karsta mūzika un skats uz Barselonas vecpilsētu – tā ir ideāla vieta veldzējošam kokteilim pēc ekskursijas pa pilsētu. Dejas pasaulslavenu dīdžeju vadībā turpinās līdz pat rītam, kad iespējams atveldzēties līdzās esošajā baseinā. 

Skybar

Sky Bar at Sirocco Bangkokā, Taizemē. Šis ir viens no dārgākajiem Bangkokas bāriem un tā moto skan „Tik tuvu zvaigznēm”. Bārs atrodas uz otras augstākās pilsētas celtnes jumta, piedāvājot vienreizēju panorāmas skatu uz pilsētu. Šajā vietā diezgan bieži iespējams satikt arī starptautiski slavenas prominences, kas saulrietā bauda spirdzinošus kokteiļus.

sirocco bar


Sky.bar meklējiet viesnīcā andel’s Hotel Berlin (Berlīne, Vācija). Pasakains skats uz Vācijas galvaspilsētu no viesnīcas 14. stāvā izvietotā bāra.

andels bar


Gramercy Terrace atrodas Gramercy Park Hotel New York (Ņujorka, ASV). Tā ir zaļa oāze augstu virs Manhetenas jumtiem. Tas apvieno Vīnes kafijas namu tradīciju ar angļu izsmalcināto šarmu – ne velti šī viesnīca pieskaitāma pie dizaina viesnīcām.

Gramercy Park Hotel

Neos Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētas Dubajas The Address Downtown Burj Dubai. Luksuss vispārākajā pakāpē – melns granīts, mirdzošs spoguļkvarcs un pārdomāti gaismas efekti liek bāram laistīties maģiskā gaismā. Bārā iespējams pasūtīt austeres, bet vēlāk vakarā tajā līst šampanieša straumes.

Neos


Cloud 9 sky bar & lounge Čehijas galvaspilsētas Prāgas viesnīcā Hilton Hotel Prag ir vienīgais šāds bārs Čehijā. Dizaina elementi un augstākās klases serviss nodrošina patīkamu gaisotni, bet no karstajām dejām nakts garumā iespējams atveldzēties uz terases zem klajas debess, - zosādas efekts garantēts!

Prāga Hilton

Skyline bārs atrodas Hilton Molino Stucky Venice Hotel (Venēcija, Itālija). Tas atrodas uz vienas no Venēcijas salām – Giudecca. Bārs ir elegants un stilīgs vienlaikus, tā terase zem klajas debess piedāvā vienreizēju Venēcijas panorāmu, jo īpaši – vakaros un naktīs, kad pilsēta tiek izgaismota.

Skyline Hilton Venēcija

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Restaurant Elefant
,


Wellton Riverside SPA Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15071011sec.