Zaļi un vēl zaļāk: absolūta saskarsme ar dabu Īrijas dizaina viesnīcā

Divu stundu brauciena attālumā no Dublinas, Īrijas jūras krastā izvietotā viesnīca "The Cliff House Hotel" piedāvā viesiem neierobežotas iespējas pa numuriņa logiem vērot jūru un būt maksimālā saskarsmē ar dabu.

"The Cliff House Hotel" atrodas vēsturiskajā pilsētiņā Ardmorā, rietumos no Vaterfordas. Viesiem tiek piedāvāta ekskluzīva pieczvaigžņu atpūtas pakete, kurā uzsvars likts uz alternatīvu dizainu un ekoloģiju. Iekštelpu noformējumā izmantots akmens, koks un citi dabas materiāli, bet gleznainajā apkārtnē sastopamās krāsas atspoguļojas interjera dizainā pielietotajos audumos. Koncepcija integrē sevī apkārtējo dabu, pateicoties plašajam stikla pielietojumam un milzīgajiem logiem, vēl vairāk pastiprinot saikni ar vidi.  Sākot ar šī gada jūiju, nokļūšanu viesnīcā no tuvējās lidostas, kā arī ekskursijas pa apkārtni nodrošina dabai draudzīgs transports – elektroautomobiļi. Gandrīz visi no 39 numuriņiem piedāvā balkonus un terases ar brīnišķīgu skatu uz piekrasti un jūru. Interjera priekšmetus, gleznas un mēbeles radījuši vietējie mākslinieki. Istabiņas izkārtotas divos stāvos, kā arī piedāvā plašas vannasistabas, kurās iespējams mazgāties arī zem klajas debess.

Viesnīcas restorānā šefpavārs rūpējas par to, lai ēdienu pagatavošanā tiktu iekļautas tikai vietējās izejvielas. Restorāns jau saņēmis vienu "Michelin" zvaigzni par izsmalcinātu īru tradicionālo ēdienu piedāvājumu ēdienkartē. Viesnīcas piedāvājumā ietilpst arī SPA komplekss ar milzīgu iekštelpu baseinu, saunu, tvaika vannām un pilnībā aprīkotu fitnesa centru. Pieejams arī ārtelpu peldbaseins, kura izbūvē pielietoti tikai dabiski materiāli, kā piemēram, ciedras koka kāpnītes un akmens.

"The Cliff House Hotel" atpūtas piedāvājumā ietilpst pārnakšņošana luksusa numuriņā divām personām, tipiskas īru brokastis, trīs ēdienu vakariņas "CliffBar" restorānā, kā arī pieejama muguras masāža, dažādas relaksējošas un kosmētiskas procedūras, izmantojot tikai dabiskas izejvielas – tas viss sākot no 340 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67248106sec.