7 unikālas atpūtas vietas, kur pavadīt medusmēnesi

Visticamāk kāzu ceļojums ir viens no spilgtākajiem piedzīvojumiem daudzu cilvēku dzīvē, kad var netraucēti ļauties bezrūpīgai atpūtai kopā ar mīļoto cilvēku kādā eksotiskā galamērķī.
Jūsu uzmanībai septiņi apartamenti ekskluzīvos kūrortos, kuri ir kā radīti medusmēneša pavadīšanai.

1. Vamizi sala, Mozambika

Tikai 12 kilometrus garā Vamizi sala, uz kuras plešas mežonīgs, baltu smilšu pludmaļu ieskauts lietus mežs, piedāvā luksusa kūrortu Mozambikas ziemeļu krastā. 13 greznās un plašās villās ik uz soļa sastopami interjera elementi vislabākajās Austrumāfrikas tradīcijās – vietējo amatnieku darināti kokgriezumi, dīvāni un karaliskas dzelzs laternas. Visticamāk atvaļinājumu šeit pilnībā pavadīsiet basām kājām, ļaujoties laiskai dienai jūsu villas privātajā pludmalē un pusdienojot brīvā dabā, zaļo bruņurupuču un pērtiķu ielenkumā.

2. Amandari, Bali (Indonēzija)

Pilnībā stiklota dzīvojamā istaba, dārzs, kurš izraisa asociācijas, kas saistītas tikai un vienīgi ar paradīzi, labiekārtots atpūtas stūrītis un daudzpakāpju peldbaseins ekskluzīvajā Amandari villā ļauj netraucēti baudīt eksotiku Ajungas upes krastā. Taču tikai minūtes attālumā atrodas pārējais kūrorts, kur noteikti vēlēsieties pavakariņot, lai nobaudītu, piemēram, grillētu Sumatras pīles stilbiņu. 

3. Hotel Plaza Athenee, Parīze (Francija)

361. istaba "Plaza Athenee" viesnīcā pazīstama ar ikonisko skatu uz Eifeļa torni, milzīgu Mārgaretas Tečeres portretu un flīģeli. Ekskluzīvajos, 18. gadsimta stilā izgreznotajos apartamentos reiz pabijušas ne mazums slavenību, turklāt atsauksmes par viesnīcu vienmēr sasniedz pašu augstāko atzīmi.

4. Pītera salas kūrorts un SPA, Britu Virdžīnu salas

Milzīgajā villā ar nosaukumu "Falcons Nest" jeb "Piekūna ligzda" atrodamas divas virtuves, trīs peldbaseini un iekštelpu/ārtelpu vannasistaba. Izvēloties šos apartamentus, par jūsu ērtībām rūpēsies vesels personāls – personīgais sulainis, šefpavārs un saimniecības vadītāja.

5. Lenghema, Londona (Lielbritānija)

Lenghemas viesnīca Londonā piedāvā "Infinity Suite" - apartamentus, kas kā radīti jaunlaulātajiem. Šeit pieejami neskaitāmi ekskluzīvi risinājumi viesu ērtībām – piemēram, īpašs krāsas un ūdens terapijas apvienojums relaksācijai un divas milzīgas guļamistabas.

6. InterContinental, Hongkonga

"Terrace Suite" apartamenti Honkongas "InterContinental" viesnīcā ļaus baudīt burvīgu skatu no augšas uz Honkongas centru un Viktorijas ostu zem zvaigžņotas debess – šķitīs, ka pilsēta pieder tikai un vienīgi jums, jo, kā jau vēsta nosaukums, tā ir tikai viesiem pieejama, plaša un ekskluzīva terase.

7. One&Only, Palmilla (Meksika)

No "Master Casita" numurā novietotā džakuzi paveras dievišķīgs skats uz Kalifornijas līci, bet travertīna grīdas, apgleznotas izlietnes un visā pasaulē izslavētā personāla attieksme liks jums justies kā karaļpārim. Atpūšoties pie peldbaseina, jūs pastāvīgi tiksiet lutināti ar pēdu masāžu, bet piektdienas vakarā būs iespējams doties vērot zvaigznes astronoma pavadībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38952017sec.