Austrālijas viesnīcā klientiem ļaus "aizsēdēties" bez maksas

Apnicis mosties agri no rīta, lai steigtos izvākties no viesnīcas numuriņa? Lai klientiem sniegtu maksimālas ērtības, kāda Austrālijas hoteļu ķēde viesiem ļauj neizrakstīties, ja neviens cits attiecīgajā dienā nav rezervējis konkrēto numuru.

Tas nozīmē, ka klienti, izmantojot "Overstay Checkout" piedāvājumu, "Art Series" viesnīcās Melburnā bez maksas var palikt par vairākām stundām, dienām vai pat nedēļām ilgāk, nekā norādīts reģistrējoties.

Inovatīvais, neredzēti viesmīlīgais piedāvājums pašiem viesnīcniekiem, šķiet, ir diezgan izdevīgs – tukšu istabiņu vietā nu redzama ne viena vien apmierināta klienta seja, un izmaksas abos gadījumos esot teju vai vienlīdzīgas.

"Mūsuprāt, viesnīcas, kas regulāri tur savas istabas brīvas, rīkojas nelietderīgi," atzīst "Art Series" viesnīcu tīkla izpilddirektors Vils Dīgs. "Ja neviens nevēlas izmantot numurus, kādēļ gan neļaut esošajiem viesiem uzturēties tajos ilgāku laiku? Pat tad, ja tās ir pāris dienas vai pat nedēļa."

Jaunais piedāvājums tiks izmēģināts laika posmā no 2012. gada 16. decembra līdz 2013. gada 13. janvārim.

Šķietami lieliskajai akcijai tomēr ir kāda ēnas puse – viesiem vēl joprojām jābūt nomodā jau agri no rīta, lai piezvanītu reģistratoram laika posmā no 8:00 līdz 11:00 un apstiprinātu bezmaksas istabas lietošanu – jo agrāk piezvanīsiet, jo lielāka iespēja, ka par velti varēsiet atpūsties vēl vienu nakti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43450904sec.