Trīs alternatīvi galamērķi lieliskam Karību salu kruīzam

Kad lielu daļu Eiropas un Ziemeļamerikas pārklāj sniega sega, kuru pavada saldējošas gaisa temperatūras, Karību jūras kruīzu ostas izpelnās lielu tūristu uzmanību. Siltajām smilšu pludmalēm kombinējoties ar atpūtas iespējām piedzīvojumu meklētājiem, šeit ierodas viesi teju no visas pasaules. Tie, kas glābjas no ziemas spelgoņa Karību jūrā, var apmeklēt kādu no vairāk kā 7 000 salu, saliņu un koraļļu rifu.

Senbartelmī

No decembra līdz pat janvāra vidum okeāna kuģotāji savas jahtas pietauvo Senbartelmī ostā, piedāvājot sapņu izbraucienus laivu entuziastiem un citiem interesentiem.

Senbartelmī 1493. gadā atklāja Kristofors Kolombs, bet pirmie franču kolonisti šeit no netālās Senkitas salas ieradās 1648. gadā. Kopš tā laika salai vairākkārt mainījušies saimnieki, taču 1946. gadā tai tika piešķirts legāls Francijas aizjūras departamenta statuss.

Luksusa kruīza līnijas "SeaDream Yacht Club", "Seabourn" un "Crystal Cruises" ir tikai dažas no kompānijām, kas regulāri dodas ceļā uz Sentbartelmī.

Katalinas sala

Katalina ir neliela tropu saliņa, kas atrodas Dominikānas Republikas teritorijas dienvidaustrumu stūrī vien nedaudz vairāk kā divus kilometrus no sauszemes.

Koraļļu kaļķakmens sala ir mājvieta daudzveidīgām ekosistēmām, tostarp smilšu kāpām, mangrovēm un rifiem. Pateicoties smilšu sēkļiem, ūdens dziļums salas apkārtnē lielākajā teritorijas daļā nepārsniedz vienu metru.

Neaizmirstamus kruīza braucienus uz Katalinas salu piedāvā "Azamara Club", "Windstar Cruises" un "Holland America Line".

Bridžtauna, Barbadosa

Bridžtauna ir Barbadosas galvaspilsēta un lielākā pilsēta uz salas – šeit mājo ap 80 000 iedzīvotāju. 1628. gadā dibinātā pilsēta bieži kļūst par idillisku kāzu ceļojumu galamērķi. Atpūtnieki Barbadosā var ne tikai nodoties laiskai atpūtai pludmalēs, bet arī iepazīt salu valsts vēsturisko saikni ar rumu – pastāv uzskats, ka šis dzēriens 17. gadsimtā radies tieši šeit.

Bridžtaunas ostā regulāri viesojas "Celebrity Cruises", "Regent Seven Seas Cruises" un "Royal Caribbean International" okeāna laineri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27581286sec.