Vanilla Travel stāsta par filmu ietekmi ceļojuma galamērķa izvēlē

Traveldailynews.com ziņo, ka 2012. gadā apmēram 40 miljoni tūristu izvēlējušies sava ceļojuma galamērķi, ietekmējoties no redzētajām filmām. Sacīts, ka filmas spēj piesaistīt daudz vairāk uzmanības, nekā jau ierastās reklāmas kampaņas. Ceļojumu aģentūras Vanilla Travel īpašniece Inga Kavaca informē, kuras ir populārākās filmas, kas ietekmē galamērķa izvēli.

"Protams, filmas ietekmē ceļotāju galamērķa izvēli, jo noskatoties filmu, viņi zin, ko saņems ceļojuma laikā. Arī daudzi Vanilla Travel klienti ietekmējušies no filmām un tā izvēlas sava ceļojuma virzienu. Šobrīd ceļojuma galamērķa izvēlē populāra ir aģenta Bonda filma – "Operācija Skyfall", lai gan Bonda filmas no paša sākuma jau aizrāvušas cilvēkus, līdz ar to arī ceļotājus," stāsta Vanilla Travel īpašniece.

Inga Kavaca dalās pieredzē un iesaka ne tikai filmas, bet arī grāmatas, piemēram, "Gads Provansā". Viņa saka, ka jau pirmās grāmatas lappuses izlasot, vēlēsieties doties uz Provansu. Viņa arī stāsta, ka pēc grāmatas "Ēd, lūdzies, mīli" izlasīšanas daudzi vēlējās doties tādā sapņu ceļojumā, kāds aprakstīts grāmatā.

"Mamma Mia!", "Zem Toskānas saules", "Krēsla", "Cloud Atlas", "Harrijs Poters" un daudzas citas filmas iedvesmo cilvēkus visā pasaulē. Ar filmas palīdzību iespējams ceļot virtuāli vai pēc filmas noskatīšanās doties ceļojumā un pašiem savām acīm atklāt filmā neatklāto vai apceļot filmā redzamās vietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.3987062sec.