Sofi Tūre aicina maija brīvās dienas pavadīt Nicā un Londonā

Turpinām, jums lasītāji, stāstīt par iespējām kā pavadīt maija pirmās dienas, kad papildus sestdienai un svētdienai pievienosies vēl divas brīvas dienas.

Šoreiz ceļojumu aģentūras Sofi Tūre menedžere Aļona Skorodihina informē par ceļojumiem maija sākumā uz Londonu un Franciju.

"Gan ceļojums uz Londonu, gan uz Franciju ir ar lidmašīnu. Grupu visa ceļojuma laikā pavadīs grupas vadītājs. Uz minētājiem ceļojumiem ir atlikušas četras līdz sešas brīvas vietas, līdz ar to iesaku pasteigties un pieteikties," tā Aļona Skorodihina.

Ceļojums "Francija – Franču Rivjēra un Nica pavasarī" ilgs no 2013. gada 27. aprīļa līdz 2. maijam.

Pēc ierašanās Francijā, apskatīsiet Nicu – Francijas karalieni, kas ir slavenu cilvēku iecienīta atpūtas vieta, Nicas apskati papildināsiet ar ekskursiju pa pilsētu – slavenā Angļu promenāde, Masēna laukums, tirgus laukums un vecpilsēta, skatu laukums, no kura paveras neaizmirstams skats uz Eņģeļu līci.

Otrajā dienā ar vilcienu dosieties uz Antibes, kas ir neliela piejūras pilsētiņa, kurā agrāk dzīvojis un strādājis pats Pikaso. Tiks dota iespēja apskatīt Kannu kinofestivālu pili un "Zvaigžņu ieleju". Vēlāk ar kuģīti dosieties uz Sv. Margaritas salu.

Arī trešās dienas rīts iesāksies ar braucienu vilcienā, šoreiz uz Monako – firstu valsi, kas ir viena no mazākajām, bet bagātākajām valstīm pasaulē. Monako redzēsiet Montekarlo kazino, firstu pili, eksotiskus dārzus un citus brīnumus.

Piektā diena ceļotājus kopā ar Sofi tūre aizvedīs uz Grasse, kas ir Francijas parfimērijas galvaspilsēta. Tur paredzēts smaržu rūpnīcas apmeklējums ar iespēju iegādāties franču parfimērijas klasiku. Smaržu rūpnīcas apmeklējumam sekos brauciens gar Lielo Verdonas kanjonu, kas ir viens no iespaidīgākajiem dabas objektiem Eiropā. Vakarā sekos atpūta mākslinieku pilsētiņā St. Paul de Vense.

Ceļojuma piektā diena – īsta relaksācija, proti, atpūta Nicā pie jūras, bet nākamajā dienā jau skaistais ceļš mājup...

Ceļojums "Nedēļas nogale Londonā" ilgs no 2013 gada 2. līdz 5. maijam.

Šī ceļojuma pirmajā dienā sāksiet iepazīt Londonu, dosieties uz Londonas aci jeb London eye, kas ir viens no lielākajiem panorāmas ratiem pasaulē. Vēlāk sekos Vestminteras tilta, parlamenta ēkas, slavenā Big Ben, Vestminsteras abatijas, Trafalgaras laukuma un Nacionālās galerijas apmeklējums. Pa mazajiem kvartāliem kopā ar gidi nokļūsiet Lesterskvērā, bet pēc tam Pikadilī aplī, kur satiekas visas galvenās Londonas ielas.

Otrās dienas rīts paredzēts visnotaļ romantisks – rīts Sv. Džeimsa parkā ar iespēju pabarot tur mītošos baložus, vāveres un pīles... Pēc tam vērosiet goda sardzes maiņu pie Bekingemas pils, apmeklēsiet Londonas Taueru un tiltu, pavizināsities cauri Londonas Dokiem, kas kļuvis par Londonas darījumu centru. Apmeklēsiet Griničas parku un karalisko observatoriju, varēsiet nofotografēties pie nulles meridiāna un baudīt Londonas panorāmas skatus.

Trešā dienā iesāksies ar Madame Tisso Vaska Vaska figūru muzeja apmeklējumu, diena turpināsies ar pastaigu pa Londonas šūpuli Sitiju, apmeklēsiet pasaulslaveno Britu muzeju. Pēcpusdienu katrs varēs pavadīt pēc saviem ieskatiem, bet nākamajā dienā jau sekos mājupceļš.

Lai izdevies ceļojums!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sofiture.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Novatours
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44964004sec.