Ceļojumu aģentūras darbinieks Dubaijā "nolaupa" tūristu

Kādu tūristu, kurš Dubaijā uzturējies ilgāk, nekā ļāvis viņa vīzas derīguma termiņš, uzmeklējis ceļojumu aģentūras darbinieks un ieslēdzis uzņēmuma biroja telpās.

Kā krimināltiesai Dubaijā pastāstījuši prokurori, tūrists, kurš Apvienotajos Arābu Emirātos bija ieradies no Pakistānas, mīklaini pazuda. Kad viņš pēc brīvdienām nebija savlaicīgi atgriezies mājās, viņa pazušanā tika vainota ceļojumu aģentūra.

Tā kā tūrists atkārtoti neatbildēja uz aģentūras telefona zvaniem, aģents kļuva saniknots un nolēma viņu uzmeklēt.

Kā liecina tiesas materiāli, aģents tūristu atradis Dubaijas priekšpilsētā. Pēcāk viņš savu klientu aizvilinājis uz uzņēmuma biroju un ieslēdzis kādā telpā. Tūrists no ofisa, kas atrodas ceturtajā stāvā, centās izbēgt, izmantojot logu, tomēr paslīdēja un, gūstot ievainojumus, nokrita uz pirmā stāva balkona. Pēc vairākām stundām viņu atrada apkopēja, kura nekavējoties informēja policiju.

"Atvēru durvis, lai uzsāktu tīrīšanu, bet pamanīju, ka logs ir atvērts – tur [uz balkona] gulēja vīrietis ar asiņojošām brūcēm," atzinusi 26 gadus vecā apkopēja.

Policijas pārstāvji tiesai pastāstījuši, ka ceļojumu aģentūras darbinieks atzinies tūrista ieslodzīšanā, piebilstot, ka vīrietis esot apzināti izvairījies no telefona zvaniem, jo zināja, ka vīzai beidzies derīguma termiņš. Aģents atzinis, ka bijis noguris no centieniem kontaktēties ar savu klientu.

Uzņēmuma darbinieks šobrīd tiek apsūdzēts personas ieslodzīšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91260815sec.