Viesnīcas čības palīdz zaglim atvērt seifu

Kādam zaglim, uzvelkot kājās viesnīcas izsniegtās čības, izdevies apmuļķot personālu pieczvaigžņu hotelī Honkongā un atvērt seifu vienā no numuriem. Notikušais licis bažīties par drošību vienā no metropoles ekskluzīvākajām viesnīcām.

Kā ziņo South China Morning Post, "Peninsula Hotel" darbinieki sākotnēji vīrietim agrā rīta stundā bija iedevuši rezerves atslēgu kādam no numuriem, kurā tobrīd gulēja franču atpūtnieku pāris.

Vēlāk, kad abi klienti ap pusdienlaiku istabu pameta, vīrietis iekļuva numurā un pārliecināja personālu atvērt seifu, no kura viņš nozaga vērtīgas mantas un naudu 50 000 Honkongas dolāru jeb aptuveni 5 000 eiro vērtībā.

"Runādams angļu valodā, vīrietis viesnīcas darbiniekiem stāstīja, ka esot pazaudējis sava numura atslēgu, un pieprasīja vēl vienu," laikrakstā citēts Honkongas policijas virsnieks, kurš piebildis, ka vaininieks korekti spējis nosaukt 47 gadus vecā klienta, uz kura vārda bija reģistrēta istaba, personas datus. Pēc iekļūšanas istabā vīrietis "zvanījis uz reģistratūru, apgalvodams, ka aizmirsis seifa pieejas kodu, un lūdzis palīdzību tā atvēršanā".

Kad ieradās viesnīcas personāls, viņus sagaidīja vīrietis, kurš "līdzinājies ārzemniekam", tērpts viesnīcas čībās, zilā T-kreklā un džinsos. Darbinieki nevilcinoties nolēma viņam palīdzēt.

"Līdz šim neviens nav ticis arestēts," AFP atzinusi Honkongas policijas pārstāve.

Viesnīca "Peninsula Hotel", kura dibināta 1928. gadā, atrodas rosīgajā Cimšacui tirdzniecības rajonā un ir viena no vecākajām Honkongā.

Viesnīcas pārstāvji pagaidām neizpauž sīkāku informāciju par incidentu, taču apstiprina, ka notikusi zādzība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.851161sec.