Saniknots pāris uzbrūk lidsabiedrības darbiniekiem un policistam

Divi ķīniešu ceļotāji apsūdzēti par personu fizisku aizskaršanu pēc tam, kad viņi dusmu uzplūdā reisa kavēšanās dēļ uzbruka lidsabiedrības pārstāvjiem un policistiem.

Kā ziņo South China Morning Post, kad 35 gadus vecais Hu Juņs un viņa sieva Vana Jedžuņa Honkongas lidostā gaidīja iekāpšanas sākumu Cathay Pacific reisā, viņiem pamatīgu brīdi nācās uzturēties lidostā, jo reiss bija aizkavējies gaisa satiksmes kontroles problēmu dēļ Šanhajā.

Kad lidmašīna kavējās jau ceturto stundu, abi ceļotāji kļuva īpaši nikni. Kā ziņots, Hu devās pie lidsabiedrības pārstāvjiem un pret zemi trieca datora tastatūru, bet pēcāk – diviem darbiniekiem, kuri centās viņu nomierināt, uzlēja dzērienu.

Kad lidostā ieradās policija, lai arestētu Hu, viņa sieva nolēma izrādīt pretestību likumsargu darbībām un vienam no viņiem iesita pa muguru.

Lieta jau tikusi izskatīta Honkongas tiesā, kur Hu atzīts par vainīgu dažādu postījumu nodarīšanā, kā arī personu fiziskā aizskaršanā. Viņam piemērots naudassods aptuveni 300 ASV dolāru vērtībā, taču viņa sievai, kas tikusi notiesāta par uzbrukumu policijas virsniekam, būs jāmaksā naudassods gandrīz 400 ASV dolāru vērtībā.

Šķiet, ka avioreisa kavēšanās vai citas negaidītas problēmas lidostā var krietni saniknot ceļotājus. 2013. gada jūnijā kāds vīrietis ASV tika nofilmēts brīdī, kad viņš uzbruka United Airlines pilotam, bet maijā grupa sadusmotu pasažieru Ķīnā uzsāka ķīviņu ar lidostas darbiniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72505903sec.