Vīrietis ASV atrod pirms 24 gadiem nozaudētu maku

Kādam vīrietim ASV izdevies atrast pirms vairāk nekā 24 gadiem nozaudētu maku. Turklāt tas noticis tieši tajā dienā, kad viņš apēdis tā dēvēto laimes cepumu, kurā ieceptā zīmīte liecinājusi, ka vīrieti sagaida necerēts pārsteigums.

Amerikānis Bērtons Moganss no Ekvortas Džordžijas štatā maku bija pazaudējis pirms 24 gadiem, atpūšoties uz ūdens kopā ar ģimeni kādā nelielā piekrastes pilsētiņā Ziemeļkarolīnas štatā.

"Es toreiz biju uz ūdensslēpēm, un domāju, ka nav jēgas meklēt pazudušo maku," 44 gadus vecais vīrietis pastāstījis ABCNews.com. Viņš piebildis, ka maks pazuda 1988. vai 1989. gadā, kad viņš vēl mācījies koledžā.

Taču nu, 2013. gada vasarā, Moganss saņēma telefona zvanu no kāda svešinieka, kuram pārsteidzošā kārtā bija izdevies atrast vīrieša maku, kopā ar sievu pastaigājoties pa liedagu aptuveni 30 kilometru attālumā no vietas, kur reiz tas tika nozaudēts.

Pats interesantākais, ka tajā pašā dienā Moganss esot bijis iegriezies kādā ķīniešu restorānā, kur nejauši atvēris tā dēvēto "laimes cepumu", kurā slēpusies zīmīte ar uzrakstu: "Pie jums ceļā dodas maza veiksmes paciņa".

"Es pavisam noteikti neticu laimes cepumiem, tomēr tas viss bija ļoti interesanti," atzīst Moganss.

Pārkeru ģimene, kam izdevās atrast vīrieša maku, Mogansu atrada, veicot meklējumus internetā. Kā izrādās, makā, kurš gandrīz 25 gadus bija atradies ūdenī, teju neskartā stāvoklī tika atrasta vīrieša autovadītāja apliecība, koledžas studenta apliecība un vairākas citas plastikāta kartes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48958588sec.