Amerikāņu ģimene pārdod iedzīvi, lai apceļotu 50 štatus

Kāds amerikāņu pāris pārdevis savu ģimenes māju un teju visu iedzīvi, lai kopā ar bērniem apceļotu visus 50 ASV štatus.

Rendijs (41) un Heidija (43) Mārtini no Vestpalmbīčas Floridas štatā pavadīja deviņus mēnešus, plānojot savas ģimenes mūža ceļojumu. Abu darba devēji bija pietiekoši pretimnākoši, ļaujot ceļiniekiem doties gadu ilgā atvaļinājumā, turklāt, lai finansētu grandiozo ekskursiju, viņiem nācās pārdot savu ģimenes māju un iedzīvi. Tas viss tika darīts cēla mērķa labad, proti, lai saviem bērniem – Kristijai (14) un Keilam (12) – sniegtu iespēju apceļot visus 50 ASV štatus.

Ģimene ceļā devās 2012. gada 10 jūnijā, bet mājās atgriezās pēc 13 mēnešiem, 2013. gada 20. jūlijā. Viņi savā kempinga auto pievārēja vairāk nekā 108 000 kilometru lielu attālumu, šķērsojot 48 kontinentālo ASV štatus, bet pēc tam ar lidmašīnu nokļuva Havajās, kā arī Aļaskā, kas bija viņu ceļojuma pēdējais pieturas punkts.

Atrodoties ceļā, Mārtinu ģimenes bērni izmantoja internetu, lai turpinātu mācības skolā, kamēr viņu vecāki atvasēm pasniedza neaizmirstamas vēstures stundas, klātienē apskatot neskaitāmus vēsturiski nozīmīgus galamērķus. 

"Mums nācās pamatīgi apgūt politiku," atzīst Keils. "Redzējām vietas, kuras iepriekš skatījām tikai mācību grāmatās."

Ģimene sava ceļojuma gaitām interesentiem ļāva sekot tiešsaistē, apmeklējot vietni ThatTripUsa.com, kurā apskatāmas intervijas ar populāriem, ceļā satiktiem ļaudīm, lasāms par štatiem, kur viņi sastapās ar visbiezāko sniega segu un labākajām ēstuvēm, kā arī skatāmi citi materiāli no iespaidīgā ceļojuma.

Ceļā ģimene neiztika arī bez dažādiem starpgadījumiem. Piemēram, ieraksts Facebook, kas veikts 3. jūlijā, vēsta, ka viņus piemeklējis "nepatīkams vēdera vīruss".

"Lai varētu veikt tik garu ceļu, jāpastāv spēcīgām ģimenes saitēm starp tās locekļiem," atzina Heidija. "Es ceru, ka saviem bērniem esmu pierādījis to, ka arī paši kvēlākie sapņi var kļūt par realitāti," piebildis viņas vīrs.

Tomēr katru ceļojuma minūti Mārtinu ģimene uzskata par izdevušos. 

Kā liecina informācija viņu izveidotajā mājaslapā, kurā skatāms arī ceļojuma sponsoru saraksts, Mārtinu ģimene ceļā ik dienu iztērējuši vidēji 264 ASV dolārus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85560298sec.