Ceļojumu aģenti nosauc dīvainākos klientu lūgumus

Portāls LastMinute.com publicējis sarakstu ar dīvainākajiem ceļotāju jautājumiem un lūgumiem, kuru dēļ interneta vietnes atbalsta komanda bijusi pamatīgi izbrīnīta.

Vienā no gadījumiem kāds saniknots tūrists lūdzis palīdzību zirga nolaupīšanā no staļļiem Dominikānas Republikā. Itin neizprotamais lūgums sekojis pēc tam, kad klients pēc izjādes sūdzējies par sāpošu dibenu un gūtās traumas apstiprināšanai nosūtījis savas sēžamvietas foto.

Kāds cits atpūtnieks, kurš, šķiet, ir apveltīts ar apskaužamu stila izjūtu, sūdzējies, ka viņa rezervētajā viesnīcas numurā aizkaru krāsa nesaskan ar gultasveļas toņiem.

Vairāki tūristu lūgumi ir visai sensitīvas dabas, bet atsevišķos gadījumos – pat piedauzīgi. Tā, piemēram, kāds atpūtnieks kautrīgi vaicājis, vai rezervāciju nav iespējams veikt, izmantojot segvārdu, jo viņš plāno doties ceļā kopā ar sava dēla sievu. Kāds cits klients izmisīgi pieprasījis eskortservisa numuru – viņš trīs reizes kontaktējies ar klientu apkalpošanas daļu, lai pārliecinātos, vai viņa izvēlētā viesnīca šādu pakalpojumu patiešām nepiedāvā. Savukārt kāds greizsirdības mākts vīrietis vēlējies panākt kāda naktskluba darbinieka atlaišanu no darba, jo viņš neesot spējis novērst skatienu no vīrieša draudzenes.

Citā gadījumā kāds romantiski noskaņots puisis rezervācijas aģentiem lūdzis, lai viņi nosauc kādas skaistas jaunkundzes tālruņa numuru, kuru viņš saticis atvaļinājuma laikā, tikai nav varējis atcerēties, kur un kad tas noticis. Vēl kāds ceļotājs rezervāciju vietnes LastMinute.com personālam lūdzis pieskatīt un aplaistīt istabas augus, kamēr viņš dodas ceļojumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21707082sec.