Tūrists Kanādā apēd savu suni, lai izdzīvotu

Kāds tūrists, kurš ilgstoša pārgājiena laikā nomaļā Kanādas reģionā bija nokļuvis dzīvībai bīstamos apstākļos, bijis spiests apēst savu uzticamo draugu – suni. Turklāt tik smagu lēmumu vīrietim nācies pieņemt vien dažas dienas pēc tam, kad dzīvnieks viņu bija paglābis no lāča uzbrukuma.

Marka Levuā trīs mēnešus ilgais pārgājiens pārvērtās neticami ļaunā murgā. Viņa nometnei Notevejas upes krastā, aptuveni 800 kilometru attālumā no Monreālas, uzbruka lācis. Par laimi, Levuā ceļā pavadīja vācu aitu suns, kuram lāci izdevās aizvilināt. Tomēr dzīvnieks bija paspējis sabojāt vīrieša kanoe laivu, kā arī pārtikas krājumus.

Lai nenomirtu badā, Levuā dažas dienas vēlāk nācās pieņemt sirdi plosošu lēmumu – viņš nogalināja savu suni un to apēda.

Levuā tika izglābts pēc trīs mežonīgajā apvidū pavadītiem mēnešiem. Kā informē laikraksts Toronto Sun, brīdī, kad glābēji viņu atrada, vīrietis cieta no organisma atūdeņošanās un bija zaudējis aptuveni 40 kilogramus sava svara.

Kā norāda izdzīvošanas eksperti, vīrieša lēmums nogalināt savu suni, visticamāk, ļāvis viņam izdzīvot.

"Viņš izdzīvoja, jo pieņēma vairākus pareizus lēmumus. Sava suņa apēšana bija viens no tiem," laikrakstam atzinis izdzīvošanas eksperts Andrē Fransuā Burbē.

Notevejas upes apvidus pazīstams kā ļoti bīstama vieta pārgājieniem. Tomēr Levuā sākotnēji bija pārliecināts par savām spējām un noraidīja paziņu ieteikumus turp nedoties. Šobrīd viņš smagā stāvoklī atrodas vietējā slimnīcā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61091399sec.