Āfrikas tūroperators piedāvā pasaulē dārgāko medusmēneša ceļojumu

Nav šaubu, ka daudziem jaunlaulātajiem medusmēnesis nozīmē laulības dzīves uzsākšanu ar vērienu, krietni patērējoties neaizmirstamām brīvdienām. Taču nu kāda ceļojumu aģentūra nākusi klajā ar īpaši ekskluzīvu piedāvājumu turīgākajiem pāriem, kas nodēvēts par "pasaulē dārgāko medusmēnesi".

14 dienu ceļojums, kura maršrutā ietvertas pieturvietas Dienvidāfrikā un Austrumāfrikā, šokē ar cenu, kas, šķiet, atstātu robu pat ļoti turīgu atpūtnieku maciņos. Tūroperatora "Discover Africa" piedāvājums "The World's Most Expensive Honeymoon" vienam pārim izmaksā ap 192 000 eiro – cenā ietverts transfērs privātajā lidmašīnā un helikopterā, taču ne starptautiskie avioreisi.

"Discover Africa" jaunlaulātajiem piedāvā lidojumu helikopterā pāri Keiptaunai un Galda kalnam DĀR, nakšņošanu luksusa apartamentos ekskluzīvas viesnīcas augšstāvā ar skatu uz Atlantijas okeānu, kā arī kokteiļus iespaidīgā Galda kalna virsotnē. Tāpat par teju 14 000 eiro dienā viņi iegūst iespēju doties vairākās privātās safari tūrēs Āfrikas pazīstamākajos rezervātos un nacionālajos parkos (tostarp Serengeti), kā arī nodoties adrenalīna bagātam medību braucienam Tanzānijā.

Ceļojums ietver arī vīna degustācijas tādos Āfrikas vīna dārzos, kas parasti tūristiem ir teju neaizsniedzami. Citu ekskursiju vidū ir viesošanās tradicionālā kenijiešu ciematā, iepirkšanās dārgakmeņu raktuvēs Tanzānijā, kā arī pārgājiens gorillu apdzīvotā reģionā Ruandā. Jāpiebilst, ka visas naktsmītnes viesiem tiek rezervētas ekskluzīvi, šādi garantējot maksimālu privātumu.

Ja ar to nav gana, jaunlaulātie savam ceļojumam var izvēlēties arī vairākus ekskluzīvus papildinājumus, tostarp pudeli "Dom Pérignon Vintage" šampanieša (1 900 eiro), nakts redzamības teleskopu (5 930 eiro) vakara safari ekskursijām, kā arī eksotisko "Kopi Luwak" kafiju (208 eiro kilogramā), kas pagatavota no Āzijas civetkaķa zarnu traktā pabijušām kafijas pupiņām. Taču, ja viesi vēlas Āfrikas kontinentu priecēt ar filantropisku žestu, viņi to var izdarīt vairākos veidos – piemēram, sugas aizsardzības nolūkos sponsorējot viena degunradža pārvietošanu no DĀR uz Botsvānu (33 500 eiro) vai izvēloties ziedot vietējam vides izglītības centram.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 06.05.2024 Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 06.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 07.05.2024 Svētku koncerts J. Čakstes laukumā Liepājas reģiona TIB
Lai 4. maijā kopā atzīmētu Brīvības svētkus, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis plkst. 15.00 Jāņa Čakstes laukumā būs gaidīts uz svētku | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17155504sec.