2018. gada FIFA Pasaules kausa laikā piedāvās nakšņot konteinerā

Lai gan šie apartamenti, domājams, neizraisa tik klaustrofobiskas sajūtas kā Japānā populārās "kapsulu viesnīcas", Lielbritānijas uzņēmuma "Snoozebox" piedāvājums ir teju tikpat pārsteidzošs.

Londonā bāzētā kompānija, restaurējot un pārveidojot nolietotus kravas konteinerus, izgatavo pārvietojamas un ātri uzstādāmas (pop-up tipa) viesnīcas, un nu tā kļuvusi par galveno naktsmītņu nodrošinātāju 2018. gada FIFA Pasaules kausa laikā Krievijā.

32 dienu ilgā futbola turnīra laikā "Snoozebox" apkalpos Saranskas pilsētu, uzstādot 2 000 pārvietojamo numuru vien dažu minūšu gājiena attālumā no vairākiem stadioniem. Tiek solīts, ka "Snoozebox Football Village" ietvers arī tirdzniecības vietas un ēstuves. Interesanti, ka vienas "Snoozebox" viesnīcas uzstādīšana aizņem tikai 48 stundas.

Neskatoties uz faktu, ka "Snoozebox" burtiski nozīmē nakšņošanu konteinerā, uzņēmuma radītie apartamenti nebūt nav peļami. Kā ziņo "Daily Mail", katrs no numuriem aprīkots ar nelielu vannasistabu, lielizmēra LED TV, seifu, divstāvu gultām, bezvadu internetu un viedkaršu atslēgas sistēmu. Uzņēmums "Snoozebox" nelielo "futbola ciematu" sola nodrošināt arī ar apkalpojošo personālu.

Jāpiebilst, ka "Snoozebox" līdzšinējā pieredze saistīta arī ar naktsmītņu nodrošināšanu 2012. gada Londonas Olimpiādes laikā, tādēļ var itin droši apgalvot, ka uzņēmums ir gatavs 2018. gada FIFA Pasaules kausam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70809507sec.