Alpos un Pirenejos durvis atpūtniekiem kārtējo sezonu vērs iglu viesnīcas

Ceļotāji, kuri gatavi īsteni ziemīgām brīvdienām, šosezon atkal tiek aicināti apmesties kādā no ekskluzīvajām iglu viesnīcām Šveicē, Vācijā vai Andorā.

Ik sezonu, izmantojot 3 500 tonnu sniega, sešās vietās Alpu un Pireneju kalnos no jauna tiek uzslieti "Iglu-Dorf" jeb "iglu ciemati". Tās ir funkcionālas naktsmītnes, kas tapušas, sadarbojoties šveiciešu māksliniekiem un vietējām inuītu kopienām.

Ar leduscirtņu un motorzāģu palīdzību mākslinieki ledus blokos, no kuriem uzslietas iglu, ik gadu rada visdažādākās figūras: roņus, vilkus, polārlāčus un pat komiksu varoņus. Naktsmītņu viesiem tiek piedāvāta arī atpūta sniegā ievietotās džakuzi vannās, uz ledus pasniegtas brokastis, kā arī iespēja apmeklēt bāru, kur malkot karstvīnu.

"Iglu-Dorf" viesiem pieejamas dažādas guļamtelpas – no "Mīlas ligzdiņas" divām personām līdz "Standarta iglu" sešu cilvēku ģimenei. Katrā iglu atrodami komfortabli un silti guļammaisi, kas novietoti uz aitādas paklājiem.

Tiesa, "Iglu-Dorf" viesiem jārēķinās ar kādu būtisku trūkumu – unikālajos ledus apartamentos nav ūdensapgādes sistēmas. Starp citu, dušas trūkuma dēļ lielākā daļa atpūtnieku parasti iglu nenakšņo ilgāk kā vienu vai divas naktis.

Katrā no "iglu ciematiem" vienlaikus iespējams uzņemt līdz 38 viesiem, un vienai personai nakts kādā no sniega un ledus celtajiem mājokļiem izmaksā, sākot no 100 eiro. Iglu viesnīcas šogad durvis viesiem vērs Ziemassvētku dienā un, ja to ļaus laika apstākļi, būs atvērtas līdz pat 2016. gada martam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16686702sec.