20 interesanti Eiropas hosteļi, kas neiztukšos Tavu maciņu

Mūsdienās hosteļi vairs nav tikai skaļas, lētas, īslaicīgas vietas, no kurām Tu gribi izbēgt cik ātri vien iespējams, bet gan kreatīvas vietas, kur pārlaist dažas naktis un iegūt vislabāko pieredzi. Tāpēc mēs piedāvājam sarakstu ar 20 interesantiem Eiropas hosteļiem par sapratīgām cenām, ko noteikti ir vērts apmeklēt.

1. Lavender Circus hostelis - Budapešta, Ungārija

Vintage stila hostelis, kurš 19.gadsimtā bija liela savrupmāja un atrodas pašā Budapeštas sirdī. Ar siltu un mājīgu atmosfēru, hostelis ir piemērota vieta priekš cilvēkiem, kas sirdī ir romantiķi un vēlas izbēgt no pilsētas burzmas. Divvietīgo nummuru cenas ir sākot no 14€ vienai personai.

2. Liepājas Karostas cietums - Latvija

Karostas militārais cietums daļai sabiedrības ir pazīstams ar ekskursijām, kur uz savas ādas var izjust militārā cietuma garšu un izbaudīt cietumnieka cienīgu apkalpošanu.Pastāv uzskats, ka nevienam neizdevās izbēgt no šī cietuma un tas bija stingrāk apsargāts kā ASV Alkatraza cietums. Bet mūsdienās šeit ir iespējams pavadīt nakti autentiskā cietuma kamerā un izbaudīt īstu cietuma ēdienu. Par 15€ uz vienu nakti, Tev ir iespēja iejusties cietumnieka ādā.

3. The Babushka Grand hostelis - Odesa, Ukraina

Hostelis Tevi sagaida ar to siltumu un dedzīgo milestību, kas aizved Tevi bērnības laikos pie vecmāmiņas. Visas istabas ir iekārtotas lauku stilā ar vintage šarmu un izdekorētas ar lustrām, puķainām tapetēm, sarkaniem paklājiem. Samaksājot 7€ par nakti, varēsi gulēt kopmītnēs, bet atsevišķas istabas cena ir 11€.

4. Franz Ferdinand hostelis - Sarajeva, Bosnija

Hosteļa ideju izstrādāja jauni arhitekti un mākslinieki, kur domas pamatā ir noslēpumainais stāsts par Austroungārijas erchercoga slepkavību, kas izraisīja pirmo pasaules karu. Hostelis ir moderns, neparastās istabas ar lielām gleznām neatstās Tevi vienaldzīgu. Istabu cenas ir sākot no 9€ par kopmītnēm līdz 15€ par divvietīgo istabu.

5. Kadir’s Tree House - Olimpija, Turcija

Vai atceries tos laikus, kad Tev bija štābiņš kokā vai tikai par to sapņoji? Mums par laimi, Olimpijā ir iespējams atgriezties bērnībā un dzīvot koka namiņā, kur paveras elpu aizraujošs skats uz Olimpa kalnu. Cenas svārstās no 12€ līdz 22€.

6. Generator hostelis - Barselona, Spānija

Hostelis ir spilgta moderna vieta, kur izjust Barselonas dzīvo vidi. Tevi nepametīs sajūta, ka krāsu bagātā pilsētas dzīve ir izkrāsojusi hosteļa istabas, ko izstaro krāsainās laternas, ungāru ornamentu flīzes uz grīdas un lielā terase. Viens ir skaidrs, hostelī svētki nekad nebeidzas. No 11€ par kopmītnēm līdz 21€ par atsevišķu numuru varēsi izbaudīt īstas spāņu kaislības.

7. St. Briavels Hostel - Glosteršīra, Anglija

Vai esi kādreiz vēlējis palikt 800 gadu vecā pilī, neiebraucot 3 ciparu rēķinā? Anglijas lauku pils noteikti neatgādina tipiskos hosteļus ar autentiskām akmens sienām un Viktorijas laika mēbelēm. Kā jau kārtīga pils, tā ir apvīta ar spoku leģendām. Gultas vieta hostelī izmaksā 25€, bet atsevišķs numurs 74€.

8. Praakli Farm - Sāremā, Igaunija

Tepat, kaimiņzemē Igaunijā. ir iespējams pavadīt laiku eko-fermā, saplūstot ar dabu un izbaudot lauku organisko ēdienu, kas ir izaudzēts turpat fermā. Dzīvnieku mīļotājus aizraus 180 fermas dzīvnieki kā aitas, jēri, kā arī kazas, zaķi un kaķi ar ko paspēlēties. Cenas svārstās no 16€ līdz 21€, un cenā ir iekļautas arī brokastis.

9. Oops hostelis - Parīze, Francija

Modernais hostelis atrodas Parīzes Latīņu kvartāla sākumā un nav pārpildīts ar tūristiem. Gaišās, lielās kopmītnes ir paredzētas 4 cilvēkiem. Hostelī Tevi sagaidīs draudzīgs personāls, kas ieteiks slepenas vietas, kur uzturas tikai īsteni parīzieši. Kopmītnēs varēsi uzturēties par 27€.

10. Dream hostelis - Tampere, Somija

Hostelis piedāvā modernu un neparastu interjeru, kas tajā pašā laikā ir ērts ar patīkamu apkalpošanu par draudzīgām skandināvu cenām. Vēl simpātiskāku hosteli padara fakts, ka tas atrodas centrā un tika atzīts kā 2013.gada labāko hosteli. Gultas cena kopmītnēs ir 19€.

11. The Independente hostelis - Lisabona, Portugāle

Hostelis ir perfekta vieta, kur vari izbaudīt luksus apkalpošanu par sīkstuļa cienīgām cenām. Neatkarīgais dizains ir savienots ar modernu interjeru, ko papildina vintage detaļas. Kopmītņu cena ir sākot no 10€.

12. Plus hostelis - Florence, Itālija

Hostelis ar baseinu, saunu un nebeidzamām ballītēm uz terases līdz rīta gaismai. Tiesa, šis hostelis nav nekāda miera osta, tāpēc īpaši ir piemērots ceļotājiem, kam patīk dejot līdz rīta gaismai. Kopmītņu cena ir 24€

13. Kex hostelis - Reikjavika, Īslande

Kādreiz hostelis bija fabrika, kur ražoja cepumus. Mūsdienās eko-hostelis ir dabai draudzīgs ar vintage piesitienu, ko piešķir mēbeles, kam ir dota otrā dzīve. Hostelī ir iespējams nogaršot pašbrūvētu alu un izmantot bārddziņu veikala pakalpojumus. Kopmītņu cena ir 20€.

14. Greg & Tom Beer House hostelis - Krakova, Polija

Vēl viens galamērķis ballīšu zvēriem. Hosteļa īpašnieki rīko tematiskās ballītes piederošajā bārā, kur var izbaudīt alu un doties bāru tūrē. Hosteļa īpašnieki atzīst, ka gulēšanai piemērotas pat ir tualetes. Kopmītņu cena ir 14€.

15. The MadHouse hostelis - Prāga, Čehija

Hosteļa īpašnieki stāsta, ka šī nav vieta tikai gulēšanai, bet vieta, kur Tevi uzņems kā ģimenes locekli. Visu istabu sienas rotā ekscentriski grafiti. Kopmītņu cenas ir sākot no 15€.

16. Soul Kitchen - Sanktpēterburga, Krievija

Hostelī Tevi sagaida silta uzņemšana pat vēsajās Krievijas naktīs. Hostelis ir interesants ar to, ka atrodas 150 gadus vecā neo-baroka ēkā, ko vēl pievilcīgāku padara fakts, ka ēkā tika filmēti daži kadri no „Meistars un Margarita”. Kopmītņu cenas ir sākot no 10€ līdz 15€ par atsevišķu istabu.

17. Van Gogh hostelis - Amsterdama, Nīderlande

Māksliniecisks, moderns hostelis ar draudzīgām cenām, neskatoties ar faktu, ka atrodas dārgajā muzeju rajonā. Plašās istabas ar privātajām vannas istabām un Van Goha gleznām nepavisam neatstās Tevi vienaldzīgu. Kopmītņu cena ir sākot no 20€.

18. Fair hostelis - Belgarde, Serbija

Modernais un funkcionālais interjers, ko papildina pufi un ērti dīvani ir īpaši piemēros tūristiem, kas meklē zema budžeta naktsmītnes. Hostelis atrodas centrā, padarot ērtu piekļuvi pilsētas apskatei. Kopmītņu cena ir 8€ no cilvēka, bet privātais numurs izmaksās 16€.

19. The Red Boat Mälaren - Stokholma, Zviedrija

Nav jāmaksā daudz naudas, lai būtu iespēja gulēt laivā. Tiesa, laiva nekur nepeld, bet atrodas pašā Stokholmas sirdī par tūristiem draudzīgām cenām. 4 istabu kopmītne kopā izmaksās 30€ no cilvēka.

20. Sky Backpackers - Dublina, Īrija

Hostelis ir vieta, kur saduras mūzika un ceļošana. Vieta ir ievērības cienīga ar to, ka kādreiz telpas bija izmantotas kā ierakstu studija, kur U2, The Cranberries, Deivids Bovijs un Van Morrison ierakstīja savus pasaules hītus. Īpašnieki saviem apmeklētājiem arī piedavā izbaudīt koncertus. Kopmītņu cena ir 26€.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24482107sec.