Iepazīsti romantiskākos tūrisma galamērķus Eiropā

Ikdienas steigā esi aizmirsis par romantismu un maigumu? Tu vēlies atslēgties no visa un mesties romantiskā piedzīvojumā?

Tad piedāvājam apskatīt 10 romantiskus galamērķus Eiropā:

1) Venēcija

Itālijas pilsēta Venēcija noteikti pārsteigs un izklaidēs Jūs. Ne vien tāpēc, ka pilsētā iespējams baudīt romantiskus izbraucienus ar gondolām pa Venēcijas kanāliem, bet arī šeit iespējams baudīt romantisko pasākumu burvību.

2) Parīze

Romantiskajā Parīzē iespējams baudīt burvīgas pastaigas, lieliskus restorānus un silto vakaru  burvību divatā – šie būs neaizmirstami un skaisti brīži. Pilsēta ar skaistajām apskates vietām un šarmu pārsteidz mīlas balodīšus no visas pasaules.

3) Činkve Terre

Itālijas pilsētā Činkve Terre (The Cinque Terre) iespējams baudīt skaistas dabas vietas. Cilvēku rosība, īpaši vīnkopība ir izveidojusi unikālus dabas skatus.

4) Sintra

Portugāles pilsēta Sintra atrodas starp jūru un kalniem, kā arī šajā pilsētā var redzēt vēsturiskas vietas, krāšņus dabas skatus un kosmopolītu kultūru. Sintra rada romantisku auru, kas atver cilvēka sirdi un dvēseli uz radošām idejām.

5) Londona

Londona apvieno mīļumu, iespaidīgumu un mieru, tāpēc tā ir kā radīta mīlniekiem. Šī pilsēta piedāvā daudz iespēju, kā pavadīt laiku – izbaudi skatu no panorāmas rata, dodies uz vietējo bāru vai vienkārši baudi kultūru.

6) Biarica

Biarica (Biaritz) ir viena no visprestīžākajām franču kūrortpilsētām, Imperātora Napoleona III un imperatrises Eižēnijas iemīļota atpūtas vieta. Biaricā  ir maigs klimats un skaista krasta līnija ar izliektām ieejām, ko pārtrauc klinšu atsegumi.

7) Florence

Florence ir pilsēta Itālijas ziemeļdaļā, kas piedāvā apskatīt vēstures meistardarbus  un kultūras mantojumus, kas iekļauts UNESCO. Florence tiek uzskatīta par galveno renesanses izcelsmes vietu un centru, tāpēc tā ir tik piemērota romantiskām pastaigām.

8) Santorini

Santorini tiek uzskatīta par romantiskāko vietu Grieķijā, jo šeit iespējams vērot neticami tīru ūdeni, kamēr atrodies uz aktīva vulkāna jūras vidū. Santori piedāvā neaizmirstamu un romantisku pieredzi.

9) Brige

Beļģijas pilsēta Brige (Bruges) vienmēr rada satriecošu iespaidu, jo šī pilsēta izskatās kā perfekta glezna, kur jebkurā vietā var nofotogrāfēt skaistu foto.

10) Budapešta

Budapešta ir Ungārijas galvaspilsēta, kas sniedz fantastiskus iespaidus jau tuvojoties tai lidmašīnā: deviņi skaisti tilti sniedzas pāri Donavai un savieno Budu un Peštu, bet pelēkzaļā upe apskalo vairākas zaļas salas. Pilsētas skaistumu veido tās unikālā atrašanās vieta - Donavas upes abos krastos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14644885sec.